Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Reiki I Meditatie I Luisterboeken I

Meditatie met cd's

Shekinah
Shekinah
Koetsveld, K.

Beschrijving: Shekinah

Audio Boek CD | februari 2008


Deze meditaties brengen je terug naar de ervaring van de totale verbondenheid met de natuur, de kosmos en het alomvattend bewustzijn. Je ervaart jouw bestaan weer zoals het van nature is: één met alles en allen, in alle rust en vrijheid.
Bewustzijn leeft, groeit, ontwikkelt, dankzij de verbondenheid met alles: zowel met wat nu gebeurt, als met wat zich lang geleden afspeelde. Bewustzijn is tijdloos.
Daarom doen we in deze meditaties een beroep op helende krachten in dit alomvattend bewustzijn om ons te helpen de ervaring van eenheid opnieuw te beleven. In de meditaties maken we contact met een aantal vormen van bewustzijn die, net als wijzelf, elk hun eigen unieke vaardigheden hebben: de Antahkaranah, Sandalphon, Skeninah, Lenduce, Sekhmet, Inanna en Maria Magdalena. In het boekje bij de cd's vindt men verdere uitleg over deze vormen van bewustzijn.

Op de cd's staan zes meditaties met Krijn Koetsveld. Iedere meditatie eindigt met een kort stukje muziek. Dit is bedoeld om te aarden en de gelegenheid te bieden om de cd-speler uit te zetten als men alleen die ene meditatie wil doen.

Muziek
Speciaal voor deze productie heeft Hans van den Akker muziek geschreven, die ook geluisterd kan worden als meditatie. De luisteraar wordt uitgedaagd om de muziek helemaal mee te beleven. Muziek van Hans is altijd opgebouwd uit fragmenten, lagen en dubbele bodems. Soms heftig, soms ontroerend, maken ze een dans met elkaar.

Voor de koper van deze dubbel-cd wacht nog een cadeautje: de twee muziekdelen zijn samengevoegd en als mp3 geheel te downloaden! Ruim twintig minuten muziek, fijn voor in de mp3-speler. De aanwijzing voor het downloaden is te vinden in het bijbehorende boekje.

Geheimen van de klankschaal + CD
Geheimen van de klankschaal + CD
Tilmann, R. & Dick de Ruiter

Beschrijving: Geheimen van de klankschaal met CD

| Hardcover 2006 |

Een boekje boordevol informatie plus een cd met zestien adembenemende klankvoorbeelden van klankschalen, Aziatische gongs en tempelbellen die worden gebruikt bij meditaties en genezingen. Het boekje bevat veel achtergronden en een stukje geschiedenis, en het legt uit op welke wijze klankschalen en gongs in het Verre Oosten uiteindelijk zulke belangrijke instrumenten werden in de kloosters. Ook in onze eigen wereld van muziek en klank nemen de 'zingende schalen' een bijzondere plaats in. Ze resoneren letterlijk in onze lichaamscellen en zijn een weldaad voor onze geest, en ze worden dan ook steeds meer gebruikt door genezers als onderdeel van hun therapie.

Klankschalenmassage met CD
Klankschalenmassage met CD
Back, H. de

Beschrijving: Klankschalenmassage met CD

| Paperback 2007 |

Hans de Back
Klankschalenmassage
Met CD

Hans de Back is de pionier op het gebied van klankschalen. Met name het baanbrekende werken aan en jarenlang onderzoek naar de therapeutische kwaliteiten en mogelijkheden van klankschalen en gongs hebben ertoe bijgedragen, dat hij momenteel tot de meest toonaangevende klanktherapeuten ter wereld wordt gerekend.
In dit boek worden vele waardevolle tips gegeven en toepassingsgebieden van klankschalen op inzichtelijke wijze belicht.

Klankmassage, een streling voor lichaam, ziel en geest

HANS DE BACK studeerde in Engeland esoterische psychotherapie en volgde cursussen in Visual Re-education- Hij werd door verschillende leraren ingewijd in het sjamanisme. Vanaf 1983 heeft hij zichzelf als autodidact ontwikkeld in zijn specialisme klankschalen. Hij geeft wereldwijd workshops, masterclasses en concerten.

Kristal en klank boek en CD
Kristal en klank boek en CD
Dick de Ruiter

Beschrijving: Kristal en klank boek en CD

| de subtiele werking van bergkristal en kristallen klankschalen | Hardcover 2004 |

Bergkristal - mysterieus gesteente met bijzondere energetische werking die al eeuwenland over de hele wereld wordt benut. Kristallen schalen met een geheel andere resonantie en werking dan de Tibetaanse metalen klankschalen. Lees in het boekje over de bijzondere kracht van bergkristal. Ervaar zelf de helende vibraties van kristallen klankschalen met de CD achterin het boekje. Zo krijgt u een volledig en boeiend inzicht in de wondere wereld van het kristal en in alle wonderbaarlijke aspecten ervan.

Helende klanken bij ADHD boek + CD
Helende klanken bij ADHD boek + CD
Dick de Ruiter

Beschrijving: Helende klanken bij ADHD boek + CD

| nieuwe therapeutsiche inzichten | Paperback 2007 |

Kalmerende klanken voor adhd-kinderen
Met cd

Deze praktische en informatieve gids opent met een overzicht van de inzichten die bestaan ten aanzien van begeleiding en medicinale behandeling van adhd bij kinderen. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken om hierbij speciale vormen van klank en muziek in te zetten, een therapeutisch middel dat tot nu toe onderbelicht is gebleven in de aanpak van adhd. De bijbehorende cd bevat klanken van klankschalen, gongs en andere instrumenten waarvan is aangetoond dat ze een bijzondere werking hebben op lichaam en geest. Hij kan als begeleiding dienen tijdens therapie of ontspanningsoefeningen, maar kan ook thuis worden gebruikt om het kind in een warm en aangenaam klankbad onder te dompelen.
Verschillende tracks van de cd hebben neurosonische effecten die juist bij adhdkinderen heel direct en rustgevend werken. Als ze dit eenmaal ervaren hebben, zijn ze vaak ook gemotiveerd om regelmatig naar de cd te luisteren.
Dick de Ruiter (1951) is yogaleraar, diëtist en klanktherapeut. Hij woont in Zuid-Frankrijk.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
Het onderwerp van dit boek is actueel en zowel wetenschappelijk als medisch-pedagogisch en psychologisch en maatschappelijk van groot belang. Steeds meer kinderen vertonen het, steeds meer ouders en opvoeders worden steeds erger onzeker, en er is bijna een wetenschappelijke revolutie gaande over de vraag of de klacht beter of althans effectiever met opvoedkundige en andere psychologische maatregelen dan wel met psychofarmaca behandeld, althans bestreden kan worden, en in de omgang met die vraag spelen ook grote economische belangen (de farmaceutische industrie!) mee. In zo een situatie kan iedereen alles zeggen en er gehoor voor vinden. En auteur De Ruiter (1951; 'yogaleraar', geen reguliere academische of andere erkende kwalificatie) haalt zeer veel uit de kast om het in verband te brengen met ADHD; vrijwel niets uit het assortiment alternatieve geneeswijzen blijft ongenoemd; ook obscure en controversiele benaderingen worden positief beoordeeld. Bijzondere aandacht krijgt de therapie met klankschalen, waarvoor auteur Becher (1951; musicoloog en koordirigent) tekent en die op een bijgeleverde cd te horen zijn. Nergens wordt overtuigend aangetoond dat de aanpak helpt; tegelijk is het niet ondenkbaar dat mensen die vertrouwd zijn met deze benadering, er baat bij kunnen hebben.

(NBD|Biblion recensie, Dr. H.S. Verbrugh)

Klinkt als Aoum met CD
Klinkt als Aoum met CD
D. Ruiter

Beschrijving: Klinkt als Aoum met CD

| Hardcover 2006 |

Deze combinatie van boek en cd laten je op een unieke wijze kennismaken met het symbool Sri Yantra en de oerklank AOUM. Die worden al eeuwenlang in de praktijk van de yogi's gebruikt om de concentratie te vergemakkelijken en de meditatie te verdiepen. In het boek vind je inzichten die je direct zelf in praktijk kunt brengen, door eenvoudige meezingoefeningen en meditatielessen, waardoor je je geestelijke en lichamelijke gezondheid aanzienlijk kan verbeteren. De cd biedt de gezonden klanken in een veelheid van mogelijkheden en vormen waaruit je kunt kiezen. Je kunt je stem en je adem trainen met behulp van sommige tracks. Andere zijn meer geschikt om in stilte te ervaren, als een klankmeditatie. Beleef de immense rust en schoonheid van de AOUM-mantra die alleen direct ervaren kan worden.

Verlicht in 1 seconde met megasprong meditatie cd
Verlicht in 1 seconde met megasprong meditatie cd
Mabel van den Dungen

Beschrijving: Verlicht in 1 seconde met megasprong meditatie cd

| Paperback 2007 |

Met gratis megasprong meditatie cd Verlicht in 1 seconde!

Mabel van den Dungen ontwikkelde, na zelf twintig jaar transcendente meditatie te hebben beoefend en zich verdiept te hebben in het Nichiren boeddhisme, haar eigen meditatietechniek. In Verlicht in 1 seconde beschrijft zij hoe zij als carriŠrejagende single en overhitte moeder haar mentale kracht, empathie en spiritualiteit ontwikkelde door bijna niets te doen. Een contradictie die in onze prestatiemaatschappij voor onmogelijk wordt gehouden. In het humoristisch geschreven boek vol herkenbare valkuilen neemt ze niet alleen zichzelf, maar ook de hele semi-spirituele volg-de-eerste-de-beste-goeroe-kliek op de hak en biedt haar lezers, die misschien net zoals zij over weinig geduld en oosterse wijsheid beschikken, een eenvoudige manier om het leven te simplificeren en te verdiepen met bijbehorende nieuwe of bestaande meditatietechnieken.
De meditatie cd die gratis bij dit boek zit is ook los in de shop verkrijgbaar.

Meditatief wandelen
Meditatief wandelen
Thich Nhat Hanh & Nguyen Anh-Huong

Beschrijving: Meditatief wandelen + cd

| met 5 geleide meditaties op CD | Hardcover 2008 |

Aan de hand van teksten van de bekende boeddhistische zen-meester Thich Nhat Hanh beschrijft zijn voornaamste leerling Nguyen Anh-Huong de oeroude praktijk van de boeddhistische loop-meditatie.
Het boek en de oefeningen op de CD leren ons stap voor stap om de ademhaling en onze gedachten af te stemmen op het ritme van het lopen: eerst in huis, daarna ook buiten.

Mediteren voor beginners + CD
Mediteren voor beginners + CD
Jack Kornfield

Beschrijving: Mediteren voor beginners + CD

| eenvoudige meditatietechnieken voor de westerse mens | Hardcover 2007 |

Dit is hèt boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse oefening kunt beginnen - en dat ook vol kunt houden., Hij beschrijft de aloude boeddhistische meditatietechniek genaamd 'vipassana', een beproefde methode om de geest rustig te maken. Hierbij proberen we onze geest in het hier-en-nu te brengen door middel van het richten van de aandacht op de ademhaling en op onze gedachten.

Mediteren voor Dummies
Mediteren voor Dummies
Stephan Bodian

Beschrijving: Mediteren voor Dummies + CD

| Paperback 2007 |

Meditatie voor Dummies, tweede editie
Stephan Bodian

Onderzoek heeft uitgewezen dat meditatie het lichaam ontspant, de geest kalmeert, stress vermindert en je gezondheid en algehele welzijn verbetert. Dit rijke boek met cd verschaft je een schat aan bruikbare tips en technieken. Het is geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren beoefenaars die een opfriscursus willen.

Stephan Bodian beoefent en doceert al meer dan 35 jaar meditatie. Hij is bevoegd psychotherapeut en persoonlijk coach, een veelgevraagd leider van workshops, voormalig hoofdredacteur van Yoga Journal en coauteur van Boeddhisme voor Dummies.

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!