Forum wetenschap en spiritueel

 

translate


>>>HOME<<<

PLATFORM

Flesje 200 ml:

€ 6,+ € 7,50 verzendkosten

Bij afname van 4 flesjes 200 ml € 24,- + € 7,50 verzendkosten + 200 ml gratis (geleverd in 1 plastic literfles)

2 liter € 45,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 2 plastic literflessen)

3 liter € 60,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 3 plastic literflessen)

 

Te bestellen bij info@winworld.nl

 

BEWUSTWORDING

Verschillende onderwerpen
van wetenschap, ufo's, gezondheid t/m spiritualeit

 

Spiritueel Forum

BOEKEN

 WEBWINKEL
 


 EXTRA
 

 

Gebruik van Colloïdaal Zilverwater.


Druppel zilverwater direct op schaafwonden, snijwonden, open wonden en brandwonden of gebruik het in een kompres. Naast ontsmetting wordt het herstel van de huid gestimuleerd. U kunt colloïdaal zilver ook gebruiken als een kompres of toepassen onder pleisters en verband.

 

Een handig lijstje voor het gebruik van zilverwater.
Waar kunt u colloïdaal zilver gemaakt van gedestilleerd water voor gebruiken: voor de persoonlijke verzorging kunt u colloïdaal zilver gebruiken als:
Spray voor het haar en het lichaam na het baden.
Deodorant spray onder de oksels
Gorgelmiddel en spoel middel voor de mond en keel.
Schoonmaakmiddel voor de nagels, de gehoorgang en de navel. Reinigingsmiddel voor gehoorapparaat en brilmonturen.
Reinigingsspray voor contactlenzen.
Oogdruppels.
Reiniging van tandenborstels, kammen, haarborstels en haarklemmen. Toevoegen aan badwater, spoelwater en darmspoeling.
Reiniging van kunstgebit.
Cosmetische reiniging van de huid.

Huishouden:
Reinigingspray voor de handen.
Reiningsvloeistof voor mondstukken en telefoons.
Spray voor luchtfilters in de airconditioning.
Ontsmettingsspray voor toilet en deurknoppen. Ontsmettingsspray voor tapijten, matrassen, meubels en kozijnen. Spray in schoenen.
Spray kleding voor het opslaan
Spray handschoenen.

Eerste hulp: Spray op wonden, snijwonden, scheerwonden, puisten, tussen de tenen, jeukende plekken. Toevoegen aan voetbaden.

Disclaimer: Wanneer u ziek bent of klachten heeft doet u er goed aan contact met uw dokter op te nemen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerd gebruik of uit een eventuele zelf medicatie.

 

 

Wat is Colloïdaal Zilver?


Colloïdaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur water met submicroscopische clusters van zilveren deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen varieert van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter (bijv. totale aantallen zo klein als 200 atomen van zilver). De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de elektrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in de voeding die wij eten en de drank die wij drinken. Colloïdaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.
Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt in een of andere toepassing. In de huidige tijd staat internationaal  de medische toepassing van zilver weer steeds meer in de belangstelling.
Zuiver zilver wordt gebruikt  in een colloïdale vorm als oplossing en verwrijving (vermaling) of in verbindingen van  zilver met andere stoffen.
Colloïden zijn in de natuur de kleinste deeltjes waarin een stof fijn gemaakt kan worden en waarbij deze toch nog zijn  karakteristieke eigenschappen behoudt. Deze stoffen worden al naar hun toepassing uitwendig of inwendig gebruikt. 

 

GESCHIEDENIS

De voordelen van zilver voor de gezondheid zijn al millennia bekend. In oude beschavingen hielden de rijken hun water in zilveren vaten zodat er geen bacteriën in zouden kunnen groeien. Romeinse soldaten deden een zilveren muntstuk in hun mond als bescherming tegen ziekte. Amerikaanse pioniers deden vaak een zilveren dollar in hun melkcontainers om het langer houdbaar te maken.
In 1834 druppelde F.Crede, een Duitse kinderarts, 1% zilvernitraat in de ogen van pasgeboren baby’s, hierdoor werd bijna volledig blindheid als gevolg van ziektes tegengegaan. Pas in de laatste jaren van de 19e eeuw begonnen Westerse wetenschappers te onderzoeken wat al duizenden jaren bekend was in de Oosterse medische wereld....... dat zilver een bewezen bacteriebestrijder is!
De terugkeer van Zilver in de medicijnen begon in de jaren '70. Nu wordt het gebruikt door de Russen om gerecycled water in ruimtestations te steriliseren. Vele luchtvaartmaatschappijen gebruiken zilveren waterfilters om te voorkomen dat passagiers ziek worden en bijv. dysenterie krijgen. Zilver is met goed gevolg gebruikt in het vervangen van chloor in zwembaden, het is veilig, effectief, natuurlijk en prikt niet in de ogen.
In de beginjaren van de 20e eeuw werd een antibacteriële oplossing genaamd Colloïdaal Zilver de keuze van medici. Het bewees zichzelf als enorm effectief tegen infectieorganismen en bijzonder veilig in het gebruik, zonder de negatieve neveneffecten die gepaard gaan met medicijnen. Helaas werd het maar kort gebruikt. Zilver werd op de plank gezet terwijl de machtige nieuwe antibiotica de keuze werden van medische behandeling. Maar ziekteveroorzakende organismen bouwen geen weerstand op tegen Colloïdaal Zilver, zij doen dat wél tegen andere conventionele antibiotica. Antibiotica worden steeds minder effectief naarmate de weerstand tegen hen groeit.
Wijlen Dr. Carl Moyer, voorzitter van de Chirurgie-afdeling van de Universiteit van Washington, ontving een beurs voor
het verbeteren van de behandeling van brandslachtoffers. Dr. Harry Margraf van St.Lous, werkte als hoofd biochemist met Dr. Moyer en andere chirurgen om een antiseptisch middel te vinden die sterk genoeg zou zijn, maar toch veilig in gebruik over grote gebieden van het lichaam. Dr. Margraf onderzocht 22 antiseptische substanties en bevond dat geen van hen voldeed aan de eisen. Hij nam waar dat vele van deze antibiotica niet effectief waren tegen een groot aantal schadelijke bacteriën, inclusief de grootste doodsveroorzaker Pseudomonas Acruginose. Uitgebreid onderzoek wees uit dat zilver het meest effectief is, het wordt tegenwoordig gebruikt in de meerderheid van de brandwondencentrales in de Verenigde Staten. 'Wat we in feite hebben gedaan was het herontdekken dat zilver bacteriën doodt', verklaarde Dr. Robert O. Becker M.D.

PRIJSLIJST:

Flesje 200 ml: € 6,- + € 7,50 verzendkosten

Bij afname van 4 flesjes 200 ml € 24,- + € 7,50 verzendkosten + 200 ml gratis (geleverd in 1 plastic literfles)

2 liter € 45,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 2 plastic literflessen)

3 liter € 60,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 3 plastic literflessen)

 te bestellen via info@winworld.nl

 

 

voor vragen bel of mail ons:

06 408 142 16

 

Teken Gastenboek

Gastenboek

Het zou fijn zijn dat u de moeite zou willen nemen om uw ervaringen met zilverwater te delen. Dit kan via het gastenboek of op ons FORUM.

Alvast vriendelijk dank daarvoor.

 
 

 

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 

 

 

 

Winworld ©