Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Reiki I Meditatie I Luisterboeken I

Audioboeken  

 

Uw brein als medicijn 6 cd Luisterboek
Uw brein als medicijn 6 cd Luisterboek
David Servan-Schreiber

Beschrijving: Uw brein als medicijn 6 cd Luisterboek

Diep in de hersenen zit een deel dat ons gevoel, humeur, gedrag, onze bloeddruk, ons immuunsysteem, kortom alles wat met ons welbevinden te maken heeft, beheerst: het emotionele brein. Door controle te krijgen over dit deel van de hersenen, is het mogelijk om stoornissen die voortkomen uit stress, angsten of depressie zelf te genezen.
Vanuit deze nieuwe, opzienbarende benadering beschrijft Dr. David Servan-Schreiber zeven natuurlijke behandelwijzen, die uitgaan van de eigen genezende kracht van de hersenen. Zijn methode is gebaseerd op baanbrekend onderzoek in het Shadyside Hospital van de gerenommeerde Universiteit van Pittsburgh en biedt een effectief alternatief voor de vaak langdurige en ingrijpende behandelingen als psychoanalyse en antidepressiva

De Alchemist, 4 CD's
De Alchemist, 4 CD's
Paulo Coelho


Beschrijving: De Alchemist, 4 CD's

De Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe die in elkaar zit.

Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. Na vele omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist. Deze beschikt niet alleen over grote spirituele wijsheid, hij kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen. Als nomaden dolen wij schijnbaar verloren door een eindeloze woestijn om ten slotte die plek te bereiken waar ook ons hart zich bevindt.

Paulo Coelho is een mondiaal fenomeen. Zijn werk gaat in miljoenen exemplaren over de toonbank en is in meer dan dertig talen vertaald.

Henk van Ulsen heeft op nagenoeg alle Nederlandse podia gestaan. Hij is een monument in de Nederlandse theaterwereld. Zijn meer dan vijftigjarige loopbaan kent tal van hoogtepunten, waaronder een televisierol in 'Oud geld'.

Dromen durven doen luister 3CD en DVD
Dromen durven doen luister 3CD en DVD
Ben Tiggelaar

Beschrijving: Dromen, Durven, Doen + DVD

In de bestseller Dromen, durven, doen presenteert Ben Tiggelaar een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk. Deze aanpak is nu op luister-cd verkrijgbaar in een audioversie, die veel meer biedt dan een gewone luister-cd: Tiggelaar spreekt de luisteraar direct aan op zijn eigen dromen, ambities en gedrag. Een persoonlijke coach op luister-cd, met daarbij een bonus-dvd waarop je Ben Tiggelaar aan het werk ziet.

Het leven als sprookje luisterboek
Het leven als sprookje luisterboek
Willem de Ridder

Beschrijving: Het leven als sprookje / deel 4 CD's luisterboek

Omdat de vraag naar een luisterboek-versie van het Handboek Spiegelogie groeit heeft Willem besloten om het boek niet voor te lezen, maar het als een echte meesterverteller opnieuw tot leven te brengen op 4 CD's. Het geheim van de verhalenverteller is dat hij absoluut geen rekening houdt met de luisteraars, maar zelf helemaal (met huid en haar) in het verhaal verdwijnt. Alleen dan verdwijnt ook de luisteraar in die heerlijke staat van ZIJN en zit ademloos te luisteren. Het bijzondere van het Luisterboek Het leven als sprookje is dat de nieuwste ontwikkelingen er in zijn opgenomen en dat het dus een perfecte aanvulling is op Handboek Spiegelogie.

Reincarnatie reis naar vorige levens cd
Reincarnatie reis naar vorige levens cd
Jan C. van der Heide

Beschrijving: Reincarnatie

 

Filosofen van de 20e eeuw
Filosofen van de 20e eeuw
Herman Philipse & Philipse

Beschrijving: Filosofen van de 20e eeuw

een hoorcollege over acht grote denkers van de 20e eeuw

De twintigste eeuw heeft een vrijwel onuitputtelijke rijkdom aan filosofische ideeën opgeleverd. Er leefden in deze eeuw meer filosofen dan in alle voorgaande eeuwen tezamen. Deze serie colleges maakt deze rijkdom zichtbaar aan de hand van acht vooraanstaande denkers en de wijsgerige stromingen die ze vertegenwoordigen. Aan bod komen Russell, Husserl, Wittgenstein, Heidegger, Reichenbach, Sartre, Popper en Van Orman Quine.

Prof. dr. mr. Herman Philipse (1951) is universiteitshoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Recente boeken van zijn hand zijn: Atheïstisch manifest (Prometheus, Amsterdam 1995, 1998) en Heidegger's Philosophy of Being. A Critical Interpretation (Princeton University Press, Princeton 1998).

Acht filosofische miniaturen
Acht filosofische miniaturen
Herman Philipse

Beschrijving: Acht filosofische miniaturen

een hoorcollege over grote denkers van Plato tot Wittgenstein

Dit hoorcollege is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de geschiedenis van de wijsbegeerte en is bedoeld voor geïnteresseerden zonder veel wijsgerige achtergrondkennis. In dit college is ervoor gekozen uit te gaan van het werk van acht individuele filosofen. Kernpunten uit hun denken worden telkens één uur geschetst. Het doel van deze lezing is bij het publiek liefde op te wekken voor de immense ideeënrijkdom van de westerse wijsgerige traditie.
Dit product is tot stand gekomen in samenwerking met Studium Generale van de Universiteit Utrecht. Kijk voor meer informatie over Studium Generale op http://www.sg.uu.nl

Denk je sterk 4cd Luisterboek
Denk je sterk 4cd Luisterboek
Fred Sterk

Beschrijving: Denk je sterk

Meer zelfwaardering! Meer zelfvertrouwen!

Positieve zelfwaardering is van essentieel belang voor een gelukkig en compleet leven. De manier waarop je tegen jezelf aankijkt is van grote invloed op bijna alle belangrijke levensgebieden.
Denk je sterk is bedoeld voor mensen die voortdurend ontevreden over zichzelf zijn. Zij krijgen daardoor een lage zelfwaardering of een negatief zelfbeeld. Dat maakt kwetsbaar.
Het is mogelijk, sterker in het leven te staan. Dit boek geeft je daarvoor de technieken. Verkeerde (negatieve) gedachten kun je afleren; je kunt leren jezelf positiever te waarderen. Bewezen is dat deze methode goed werkt. Hiermee maak je jezelf minder kwetsbaar, en als gevolg daarvan zul je minder psychische problemen ervaren.
Voor dit luisterboek zijn alle oefeningen samengevoegd.

IK, luisterboek
IK, luisterboek
Remco Claassen

Beschrijving: IK, luisterboek

Jouw persoonlijke energie-coach Remco Claassen daagt je uit om:
* beter dan ooit in kaart te krijgen WIE je bent, WAT je wilt en HOE je dat bereikt
* te ontdekken wat je talenten, je passies en je diepste kern werkelijk zijn
* het belangrijkste wat er bestaat (terug) te vinden: je eigen IK

IK helpt je om passie en talent in je leven te versmelten. Om op een simpele manier met veel meer energie in het leven te staan. Je krijgt effectieve levenslessen die vernieuwend, praktisch en inspirerend zijn.

Ga naar www.bepaaljerichting.nl voor online hulp bij het bepalen van jouw ultieme levensplan.


Stoomcursus van jezelf houden cd
Stoomcursus van jezelf houden cd
Louise L. Hay

Beschrijving: Stoomcursus van jezelf houden

De derde CD van Louise Hay in het Nederlands en een CD die er eigenlijk al lang had moeten zijn, want dit is de kern van de boodschap van Louise Hay.
Je kunt een gelukkiger leven leiden door van jezelf te gaan houden.
Op deze CD maak Louise aan de hand van een 10 stappenplan duidelijk wat je kunt doen om dit te verwezenlijken. Louise Hay heeft, vooral dankzij de door haar verkondigde inzichten in Je kunt je leven helen en gebruik je innerlijke kracht, al vele honderdduizenden mensen geholpen om een gelukkiger leven te gaan leiden, en de inzichten die op deze CD verkondigd worden, zullen zeker een bijzonder belangrijke bijdrage leveren in dit opzicht.
Volg de concrete aanwijzingen van deze stoomcursus op en word (nog) gelukkiger!

Ontspanning en zelfhypnose luisterboek
Ontspanning en zelfhypnose luisterboek
René F. W. Diekstra

Beschrijving: Ontspanning en zelfhypnose luisterboek

 

Op adem komen met cd
Op adem komen met cd
R. Kuiper

Beschrijving: Op adem komen met cd

Op adem komen is een CD die rust en energie geeft aan mensen die streven naar een ontspannen levenshouding. Gespannen spieren, kortademigheid, hartkloppingen en pijn in de maag zijn slechts enkele verschijnselen die zich kunnen voordoen als tijdelijke fysieke spanning wordt omgezet in langdurige spanning. Deze ongezonde klachten kunnen verminderen met de gerichte oefeningen op deze CD. De ademhalings- en spierontspanningsoefeningen zijn divers van aard.

Wat houd je tegen cd
Wat houd je tegen cd
Louise L. Hay

Beschrijving: Wat houd je tegen?

Innerlijke kind cd
Innerlijke kind cd
Louise L. Hay

Beschrijving: Het innerlijke kind, woede loslaten en vergeven

Op deze eerste cd van Louise Hay, vertaald in het Nederlands, behandelt zij een aantal onderwerpen die voor iedereen van groot belang zijn. We krijgen meer inzicht in deze materie en Louise geeft een aantal oefeningen die ons kunnen helpen om onszelf te bevrijden van ballast die we al veel te lang met ons hebben meegedragen. Dit kan ons helpen om meer geluk te ervaren.

Iedereen heeft een innerlijk kind en Louise helpt ons om meer van dit kind te houden. Aangezien het innerlijke kind een deel van ons is, kunnen we hierdoor meer van onszelf gaan houden en dus meer levensgeluk ervaren.

Louise helpt ons ook om de woede toe te laten die we voelen om wat ons in het verleden is aangedaan. Als we die woede helemaal hebben toegelaten, zijn we klaar voor de volgende stap: vergeven. Op deze cd treft u verschillende visualisatie-oefeningen aan die ons kunnen helpen om te vergeven.

Louise Hay is een bekende naam in Nederland, vooral vanwege haar boeken Je kunt je leven helen en Gebruik je innerlijke kracht. Deze boeken blijken permanente bestsellers. Ze hebben al duizenden mensen geholpen om gelukkiger te worden.

Liefdevolle meditaties cd
Liefdevolle meditaties cd
Louise L. Hay

Beschrijving: Liefdevolle meditaties

Je leert jezelf accepteren, je omarmt je innerlijke kind en je gaat meer van jezelf houden. Louise helpt je om je angsten te overwinnen en vervuld te raken van helend licht. Je vergroot je welvaartbewustzijn. Je leert je kracht te voelen. Louise besluit met een prachtige meditatie voor de vrede

Een ongewoon gesprek met God 6 CD Luisterboek
Een ongewoon gesprek met God 6 CD Luisterboek
Neale Donald Walsch

Beschrijving: Een ongewoon gesprek met God 6 CD

Ontspannen CD
Ontspannen CD
Ulrike Hartung

Beschrijving: Ontspannen CD

Ontspannen in onze hectische, drukke tijd zit er vaak niet in. We voelen ons daardoor soms geleefd. Wanneer de belasting te groot is kunnen lichaam en geest overbelast raken, kunnen er spanningen dan wel fysieke klachten ontstaan, je bent uit balans en je raakt uitgeput.
Door te ontspannen maak je weer contact met je lichaam, je ademhaling, je zijn, je wordt weer bewust waar spierspanning zit om die los te kunnen laten. Uiteindelijk met als doel een diepe uitgebalanceerde innerlijke rust van lichaam en geest.
Middels "autogene training" kom je in een diepere, prettige bewustzijnslaag waardoor je lichamelijk ontspant en mentaal tot rust komt.
Maar soms is het moeilijk om te voelen wanneer door de dag heen onze spieren gespannen raken. Om je daarvan bewust te maken en te doorvoelen hoe het is om spierspanning los te kunnen laten is "progressieve relaxatie" (methode Jacobson) een doeltreffende ontspanningstechniek waardoor je het verschil tussen spanning en ontspanning optimaal ervaart.
Ulrike Hartung is Mensendieck therapeute en is ruim 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van psychosomatiek. Ze heeft een praktijk in Noord Holland en geeft workshops. Op deze cd staan een aantal oefeningen waardoor je binnen een kwartier op een niveau komt waarin je echt ontspannen raakt

Loslaten CD
Loslaten CD
Ulrike Hartung

Beschrijving: Loslaten CD

Je komt thuis en je wilt de alledaagse drukte achter je laten. Maar je dag echt los laten lijkt niet altijd even gemakkelijk. Loslaten is van het allergrootste belang om werkelijk te kunnen ontspannen. Los laten is het tegenovergestelde van vasthouden. Wat je hebt ken je. Onbewust houden we liever vast dan dat we loslaten, zelfs als dat wat we vasthouden negatief is. Loslaten van datgene wat vast zit zorgt voor ruimte. Vanuit ruimte cre'ren we weer nieuwe mogelijkheden.
Je laat stressvolle momenten, negatieve emoties, hetgeen wat te veel voor je was vandaag of in het verleden, helemaal los via de weg van progressieve relaxatie (toenemende spierontspanning). Hierdoor ervaar je het verschil tussen spanning en ontspanning optimaal.
Een ander intens moment om ruimte te scheppen, een gedachte of gevoel los te laten, ervaar je via de weg van visualisatie en autogene training. Hier ontdek je de kracht van een oeroud essentieel ritme, het ritme van de ademhaling. Je komt tot diepe rust om werkelijk los te kunnen laten.
Ulrike Hartung is Mensendieck therapeute en heeft al ruim 15 jaar ervaring met ontspanningstechnieken. Zij heeft in de loop der jaren haar eigen ontspanningsoefeningen ontwikkeld waardoor je op emotioneel en fysiek niveau heerlijk ontspant en ruimte maakt om echt los te kunnen laten

Power Moments CD
Power Moments CD
-

Beschrijving: Power Moments CD, meditatities van 5 minuten

De 5 minuten meditaties (waarvan er enkele zo'n zeven minuten duren trouwens) hebben alle acht een eigen thema.

Ochtend
De morgen begint. Het is de eerste stap in een nieuwe dag. Deze meditatie geeft je een power moment in de vroege ochtend. Maak er gebruik van en je begint je dag goed.

Verander je stemming
Het is vaak heel moeilijk om uit een bepaalde stemming te stappen. Je zit in een proces en het duurt vaak lang om eruit te komen. Yoga en Ademhalingsdeskundige Fred van Beek neemt je mee om door ademhalings en meditatietechnieken binnen 5 minuten je stemming totaal te veranderen. In die korte tijd voel je je helemaal anders en kan je genieten van je levensenergie.

Aarden
Aarden is je verbinden met de aarde. Deze oefening kan je doen als je voelt dat je gaat zweven, als je onsamenhangend denkt en geraakt wordt door de dingen die gebeuren. Je gaat zitten en zet dit stuk van de CD op en je bent in een paar minuten helemaal geaard.

Verbinding
Verbinding maken met een ander is de essentie van een perfecte relatie en een goede communicatie. Je werkelijk kunnen verbinden is echter veel moeilijker dan je denkt. Het is zaak om je vooral te kunnen verbinden met jezelf, om van daaruit de verbinding met een ander te maken. Deze track nodigt je uit om je nu werkelijk te verbinden.

Vergeving
Een diepe (iets langere) meditatie is vergeving. Er is zoveel om te vergeven. We zeggen het vaak wel dat we vergeven, maar menen het minstens zo vaak niet. Deze meditatie neemt je mee naar binnen om vanuit je diepe zelf werkelijk te vergeven en vrij te zijn van datgene dat jouw nu nog tegenhoudt om verder te kunnen in liefde en acceptatie.

Even op adem komen
Adem is het belangrijkste instrument dat we hebben. We kunnen niet zonder. Het is zo gewoon geworden dat we er nooit over nadenken. We doen het gewoon. Fred van Beek laat je ervaren dat je heel veel meer kunt met je adem. Je kunt rust cre'ren in een drukke dag, je kunt ontspannen worden, liefde ervaren, contact maken met je diepere zelf. Met behulp van twee oefeningen word je helemaal relaxt en ervaar je de kracht in jezelf.

Ruimte
Ruimte geeft aan dat je ruimte kan cre'ren. Als je iets wilt cre'ren, als je iets wilt laten ontstaan of wilt laten groeien zal er ruimte moeten zijn. Als jij vol zit kan er niets gebeuren want er is geen ruimte. Zit je hoofd vol, dan is er geen ruimte voor nieuwe idee'n. Zit je vol emoties, dan is er geen ruimte voor rust. Deze meditatie laat ruimte ontstaan.

Reinigen
Reinigen is een thema dat je meeneemt om je geest te reinigen van negativiteit, maar ook om je hele systeem vrij te maken van negatieve invloeden.

Mediteren, visualiseren, stilte cre'ren hoeft helemaal geen tijd te kosten. Op de CD Power Moments tref je acht 5 minuten meditaties aan. Als je even vijf minuten over hebt zet je de CD op en kan je heerlijk een paar minuten mediteren. De CD is gemaakt door een aantal deskundige trainers op dit gebied zoals Mensendieck en ontspanningstherapeut Ulrike Hartung, Gezinscoach Sylvia Roosendaal, Yoga en adem goeroe Fred van Beek, en zelfontwikkelingstrainer Willem Jan van de Wetering.

 

 

 

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!