Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Spirituele boeken I Louise Hay I Reiki I Meditatie I Verslaving I Kinderen I Aromatherapie I Koken I Sjamanen |

 

Komt goed!
Komt goed!
Louise L. Hay

Beschrijving: Komt goed

Lees dagelijks een paar spreuken. Je zult merken dat dit een bijzonder goede invloed heeft op je humeur!
Een prachtig nieuw cadeauboekje van Louise Hay met 365 affirmaties en prachtige illustraties.
'Bedenk eens hoe je graag wilt leven en wat je wilt bereiken. Ik zal je helpen om je denken te leren sturen, zodat je positieve gedachten gaat denken die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Je toekomst zal nog positiever zijn, nog liefdevoller en nog welvarender. Je zult merken dat je nieuwe denkgewoontes leert terwijl je dit boek leest. Hier doe je de rest van je leven je voordeel mee!'
Louise Hay

370 pagina's full colour

Je kunt je leven helen
Je kunt je leven helen
Louise L. Hay

Beschrijving: Je kunt je leven helen

Het leven is niet iets dat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs heilzaam is en geeft manieren aan waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Je kunt je leven helen werkboek
Je kunt je leven helen werkboek
Louise L. Hay

Beschrijving: Je kunt je leven helen werkboek

Een helend proces van zelfonderzoek. Dankzij de oefeningen kom je veel over jezelf te weten, ga je meer van jezelf houden en ben je in staat nieuwe keuzes te maken. Onderwerpen: o.a. gezondheid, angsten, seks, zelfvertrouwen, welvaart, vriendschap, verslaving, werk en intimiteit.


Je kunt je leven helen luxe editie
Je kunt je leven helen luxe editie
Louise L. Hay

Beschrijving: Je kunt je leven helen / Luxe editie

Op dit moment heeft u de luxe-editie van de prachtige bestseller Je kunt je leven helen van Louise Hay in handen. De liefdevolle inzichten van Louise zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Volgens Louise is het leven niet iets wat ons overkomt.

Heel je lichaam
Heel je lichaam
Louise L. Hay

Beschrijving: Heel je lichaam

Eerste hulp bij symptomen mentale oorzaken van lichamelijke ziekten en de metafysische manier om ze te overwinnen

Dit boekje is een handig naslagwerk om de mentale patronen achter ziekten en ongemakken in je leven te ontdekken. Het geeft nieuwe, heilzame gedachten aan.
Het wordt ook geraadpleegd door huisartsen!

Gebruik je innerlijke kracht
Gebruik je innerlijke kracht
Louise L. Hay

Beschrijving: Gebruik je innerlijke kracht

Dit prachtige boek is de waardige opvolger van Louise's bestseller Je Kunt Je Leven Helen, waarvan er nu meer dan 140 000 verkocht zijn. Gebruik je innerlijke Kracht kan ook gelezen worden zonder Louise's andere boeken te kennen.
Ze verdiept haar filosofie van Jezelf Liefhebben en geeft manieren aan om dit daadwerkelijk te leren en te praktizeren door:
- Naar je innerlijke stem te leren luisteren en hem te vertrouwen,
- Het kind in jezelf lief te hebben,
- je ware gevoelens te uiten,
- Jezelf toe te staan om welvaart te ontvangen,
- Je creativiteit te uiten,
- De verantwoordelijkheid van het ouderschap te bespreken,
- En nog veel meer.
Louise maakt in dit boek haar wijsheid voor iedereen toegankelijk door haar eenvoudige en heldere stijl van schrijven. Ze geeft ons zelfinzicht en maakt ons bewust van onze innerlijke kracht.

Je kunt het
Je kunt het
Louise L. Hay

Beschrijving: Je kunt het !

Hoe je affirmaties kunt gebruiken om gelukkig(er) te worden

Opnieuw een inspirerend boek van Louise Hay, de auteur van de besteller Je kunt je leven helen, die met dit laatste boek miljoenen mensen geholpen heeft om gelukkiger te worden. Ook haar nieuwste boek kan ons helpen om een gelukkiger leven te leiden.
Gedachten zijn creatief en wij kunnen onze gedachten kiezen. Alles wat we zeggen en denken is een affirmatie. Door bewust gebruik te maken van de affirmatie-techniek kunnen we ons leven richting geven. De onderwerpen waarop Louise Hay haar licht laat schijnen zijn: gezondheid, vergeving, welvaart, creativiteit, relaties, succes in je werk, ontstressen en eigenwaarde. Je kunt het! bevat een schat aan affirmaties en liefdevolle inzichten, die ons zeker verder kunnen helpen.

Voor vrouwen die meer willen
Voor vrouwen die meer willen
Louise L. Hay

Beschrijving: Voor vrouwen die meer willen

Louise Hay raakt ons opnieuw met dit inspirerende boek, de opvolger van Ie kunt je leven helen, Gebruik je innerlijke Kracht en Leef Nu!
Deze keer richt ze haar aandacht op het feit dat vrouwen van nu zeggenschap willen over hun
leven.
Het doel dclt Louise Hay voor ogen staat is een wereld waarin vrouwen zichzelf waarderen en hebben geleerd om van zichzelf te houden. Ze hebben zelfvertrouwen en nemen een belangrijke plaats in de maatschappij.
Op haar liefdevolle manier deelt Louise in Vrouwen die méér willen haar diepe inzicht in de wijze waarop vrouwen, ongeacht hun leeftijd en hun komaf, dit doel kunnen bereiken en de komende jaren tot de meest vruchtbare en vervullende jaren van hun leven kunnen maken.

Helende meditaties
Helende meditaties
Louise L. Hay

Beschrijving: Helende meditaties

Met deze verzameling meditaties en affirmaties deelt Louise Hay met ons haar levensfilosofie. Zij bespreekt een veelheid van onderwerpen, zoals bijvoorbeeld verslavingen, angsten, zelfwaardering en sprituele wetten.
Met haar liefdevolle inzichten levert zij een bijdrage aan ons lichamelijk, psychisch en emotioneel welbevinden.
Louise Hay onderwijst metafysische levensprincipes. Zij is bekend geworden door haar bestsellers Je kunt je leven helen en Gebruik je innerlijke Kracht.
Vanaf het begin van haar loopbaan heeft ze anderen geholpen om hun creatieve mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken voor persoonlijke groei en heelwording.
Louise's boeken zijn vertaald in 23 talen en worden in 30 landen uitgegeven.

Meditaties voor hart en ziel
Meditaties voor hart en ziel
Louise L. Hay

Beschrijving: Meditaties voor hart en ziel

De meditaties in dit boek zijn geschreven om ons te helpen contact te maken met deze bron en om meer van het leven te gaan begrijpen. Als we bereid zijn om open te staan voor nieuwe ideeën en om op een nieuwe manier tegen problemen aan te kijken, verandert ons leven ten goede.

Leef nu
Leef nu
Louise L. Hay

Beschrijving: Leef nu

Louise Hay geeft haar visie op de uitdagingen waarmee we tijdens ons leven te maken krijgen, zoals opgroeien, relaties, werk, spiritualiteit, onze latere jaren, sterven ... en de problemen en angsten die deze uitdagingen met zich meebrengen. Louise Hay raakt ons opnieuw met dit inspirerende boek.

 

 

 

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 

Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!