Forum wetenschap en spiritueel

 

translate


>>>HOME<<<

PLATFORM

 

BEWUSTWORDING

Verschillende onderwerpen
van wetenschap, ufo's, gezondheid t/m spiritualeit

 

Spiritueel Forum

BOEKEN

 WEBWINKEL
 


 EXTRA
 

 

Online Kleurentherapie

 

5elementen

 

Kleurentherapie

 


 

 

Wat is nu precies kleurentherapie? bos

 

Om te beginnen wil ik uitleggen dat alles om ons heen kleur is en dat alles een bepaalde trilling weergeeft. Zonlicht is b.v. erg belangrijk, want de zon bevat alle spectrums aan kleuren die er bestaan. Ons lichaam is ingesteld om veel kleuren in ons op te nemen, deze worden via de ogen verwerkt in de hersenen. De belangrijkste hierbij is de hypothalamus welke zorgt voor de regulering van het autonome zenuwstelsel.kleurenwiel

 

Kleuren zijn in verleden al door wetenschappers ontleed, zoals Newton en Goethe. Echter Goethe was veel meer gericht op de helende werking en een positieve geest. In de loop van de jaren is er veel onderzoek geweest naar kleurentherapie en of bioresonantietherapie als geneesmethode. Er is ook wetenschappelijk aangetoond dat kleurentherapie een werking heeft op celniveau. De therapie kan ingezet worden bij verschillende ziekten en kwalen. Soms kunnen ze een verlichting brengen, echter ook vaak een genezing bewerkstelligen.

Bij de cliënt wordt eerst bekeken wat het ziektebeeld is en welke kleuren corresponderen met de behandeling. Met de trilling van de kleuren wordt het lichaam aangezet om de ziekteverwekker te neutraliseren en het natuurlijk afweersysteem te activeren. Het is echter ook zo dat er niet alleen gekeken wordt naar de lichamelijke klachten. Doch naar een eenheid in Lichaam, Ziel en Geest. Zoals de reguliere westerse geneeskunde normaliter alleen kijkt naar de bestrijding van de symptomen, wordt er met de kleurentherapie holistisch naar de individuele mens gekeken en een behandelplan opgesteld. Dat wil zeggen naar het kernpunt wat de ziekte heeft veroorzaakt.

spiritueel forum

 

lemniscaten

 

Kleurentherapie kan worden gegeven door middel van straling met gekleurde lampen, en aangevuld met b.v. (gekleurd) water, aura/ chakra healing, magnetiseren, drukpuntmassage, voedingsadviezen om een herstel te geven in het energie-evenwicht. Zodat de blokkade in het lichaam geëlimineerd kan worden. Deze blokkades zijn vaak al zichtbaar in het aura van de mens. Ook kan er aandacht worden besteed aan uw interieur (Feng Shui) en uw kleding, daar het dragen van de juiste kleuren en het inrichten van uw omgeving van invloed is op uw welzijn. Onbewust, ongewild en onwetend slaan de mensen nog al wat afvalstoffen op, zoals b.v. hoofdpijn kan ontstaan uit een overbelaste lever. De behandeling vindt plaats op de chakra die zorgt dat het lichaam de kans krijgt om een balans te vinden en er een energiedoorstroming kan plaats vinden door uw lichaam zonder blokkades.

 

Hieronder vindt u de mogelijkheid om bij u zelf een online kleurentherapie te doen, als ondersteuning.

Voor een compleet beeld over uw eigen blokkades kunt u beter contact opnemen met onze praktijk om zo inzicht te krijgen in uw eigen welzijn.

We raden deze online-therapie wel af voor mensen met epilepsie die een Licht gevoeligheid hebben. Wel kunnen mensen in de praktijk kleurentherapie krijgen, maar dan op een persoonlijk op hun afgestemde wijze.

 

U kiest de kleur waarvan u denkt dat deze momenteel het beste bij u past. U klikt op de desbetreffende roos en gaat comfortabel achterover zitten in uw stoel. Kijk niet krampachtig naar het beeldscherm, laat gewoon de kleur ontspannen naar u toe komen om zijn werk te kunnen doen.Rood

rood

Bloedziekten, bloedarmoede, prikkelt hersenvloeistof,  lichamelijke  vermoeidheid, verkoudheid,

opgewektheid, levendigheid, activiteit, zelfvertrouwen, waterafdrijvend, en  afweerversterkend

 

Oranje

oranje

Stress, burn-out, depressie, angst, galstenen, spierkrampen, menstruatie problemen, geestelijke vermoeidheid, en  kalmerend voor de lever.

 

Geel

geel

Maagklachten, lever, diabetes, huidziekten, motorische stoornissen, spijsverteringsproblemen,  nerveusiteit, klieren, lymfesysteem,  

verandering, zelfontplooiing, (linker hersenhelft)  

 

Groen

groen

Bronchitis, gewrichtsontstekingen, maagzweren, kanker, hartklachten, hoge bloeddruk, griep,  slapeloosheid, irritatie, geslachtsziekten,

flink/stevigheid, volharding, en zelfrespect

 

Blauw

blauw

Keelpijn, kiespijn, infecties, darmproblemen, oog ontstekingen, pukkels en puisten, slapeloosheid, shock, hoofdpijn, maagpijn, lage bloeddruk, spierkrampen, hartkloppingen, opvliegingen, stimulerend voor de lever, kalmerend,

rust, tevredenheid, en aanpassing

 

Indigo

indigo

Ogen, oor, of neus problemen, longen, bronchitis, kinderziekten,  verslavingen,  geestesziekten, en bijschildklier stimulatie.

 

Violet

violet

Ischias, kramp, hartkloppingen, , ontstekingen, blaasproblemen, milt, lymfesysteem, werkt diep in op het zenuwstelsel,  (rechter hersenhelft)

 

 

Voor afspraken bel of mail ons:

06 408 142 16

 

Teken Gastenboek

Gastenboek

 

 


 

 
 

 

  


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

Emotietest

 

 

 

 

Winworld ©