Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Orakels, meditatiekaarten


Het Elfen-Orakel set
Het Elfen-Orakel set
T. Mattera


Beschrijving: Het Elfen-Orakel set

Het Elfen orakel is een betoverend, geestig en ondeugend kaartspel. Van de kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kleine kereltjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn hart sluiten. Elk van deze lichthartige wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert… Een verrukkelijk spel, dat op unieke wijze humor, wijsheid en poëzie in zich herenigt. Een geestige set kaarten en een boek, dat veel over de onbekende wereld van de elfen en dwergen onthult.

Godinnenorakel
Godinnenorakel
A.S. Marashinsky

Beschrijving: Godinnenorakel

de grenzeloze wijsheid van de oervrouwen uit mythen, sagen en legenden

In Het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yémaya, de Braziliaanse godin van de overgave. Het Godinenorakel bevat: 52 kaarten met hun interpretatie duidelijke instructies voor het raadplegen van het orakel, informatie over de verschillende legmetboden; suggesties voor rituelen.

Grote meester boek en 21 kaarten
Grote meester boek en 21 kaarten
Philip Schneider & Ulrike Hinrichs

Beschrijving: Grote meester boek en 21 kaarten

de energieen van de Opgestegen Meesters als spirituele gidsen en raadgevers

De Grote Meester Kaarten vormen een spiritueel wijsheids-orakel en openen de poort naar innerlijke waarneming, diepere wijsheid en hogere bewustzijnsniveaus.
Wij bevinden ons in een zeer intensieve periode waarin veranderingen aan de orde van de dag zijn. Het 'Watermantijdperk' begint, meer en meer mensen zijn op zoek naar de weg die leidt tot innerlijke en spirituele bewustwording. In dit proces worden wij ondersteund door de krachten uit de spirituele wereld. Deze ondersteuning is niet nieuw, ook in vorige eeuwen hebben mensen om hulp uit de spirituele wereld gebeden en deze soms ook daadwerkelijk gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld in het Christendom bekende heiligen waarvan de hulp bij specifieke situaties werd aangeroepen. Net zoals deze heiligen zijn ook de 'Opgestegen Meesters' spirituele wezens die ons steunen.
De kaarten van deze set vertolken in beeld en symbool de energie van 21 'Opgestegen Meesters' en daarmee van 21 belangrijke levensthema's. De Grote Meester Kaarten bieden de mogelijkheid deze energieën op persoonlijke wijze te ervaren en te gebruiken om ons leven een andere wending te geven.
Het bijbehorende handboek geeft niet alleen een duidelijke handleiding en diverse legpatronenen voor het werken met de Grote Meester Kaarten, maar biedt ook inzicht, raad en aanwijzingen voor de vraagsteller.

Deugdenkaarten
Deugdenkaarten
Linda Kavelin Popov

Beschrijving: De deugdenkaarten

wijsheid uit een doosje

Een schitterend cadeau! Deze vrolijk geïllustreerde, tweezijdig bedrukte full color kaarten beschrijven 52 deugden, die de bouwstenen van ons karakter vormen. Ze worden gebruikt door volwassenen Bij kinderen om zich af te vragen: hoe beoefenen we deze deugd? Hoe geven we dit aspect van ons karakter (meer) vorm? De kaarten zijn krachtig en overal te gebruiken: in het gezin, in de klas, op een vergadering, bij een vriend(in) of op een moment voor jezelf. De deugden zijn onze innerlijke gaven. Iedere kaart is een waar cadeau voor ieder die er even de tijd voor neemt!

Affirmatiekaarten 64ex
Affirmatiekaarten 64ex
Louise L. Hay

Beschrijving: Affirmatiekaarten van Louise Hay

64 bijzonder mooie, tweezijdig bedrukte full color kaarten met op elke kaart twee affirmaties - die tegelijk waarheden over ons leven zijn. Door deze waarheden diep in ons bewustzijn te laten doordringen, kunnen we de kwaliteit van ons leven verbeteren. De ogenstrelende illustraties en uitmuntende vormgeving helpen zeker om in de juiste stemming te komen. Affirmeren wordt op deze manier een waar genot!

Je kunt het kaarten
Je kunt het kaarten
Louise L. Hay

Beschrijving: Je kunt het kaarten van Louise Hay

60 bijzonder mooie, tweezijdig bedrukte full color kaarten. Louise Hay zegt over deze kaarten:
'Ik heb deze kaarten gemaakt om je te helpen meer vreugde te ervaren op elk gebied van je leven. Als je al je kanten accepteert, ben je volledig geheeld. Ik nodig je uit om meer geluk, gezondheid en welvaart in je leven te brengen en jezelf volledig uit te drukken. Zeg elke dag 'Ik kan het!' en kies vervolgens een kaart. Dit wordt jouw positieve boodschap van deze dag!'

Boeddha meditatie-kaarten set
Boeddha meditatie-kaarten set
Osho

Beschrijving: Boeddha meditatie-kaarten set

Inhoud:
53 kaarten + ingebonden boek
Afmeting:
135 x 50 x 190

Eeuwenlang werden leringen van de Boeddha van generatie tot generatie doorgegeven in de vorm van dichtregels, die in
het oosten 'soetras's' worden genoemd - zo min mogelijk woorden met een zo groot mogelijke betekenis. Wanneer je de
soetra leest en de betekenis eenmaal goed tot je doorgedrongen, kan dit een diepgaan gevoel van vrede en ontspanning
bij je teweegbrengen.
Deze set bevat een boek en 53 kaarten, die je bij je dagelijkse meditatie behulpzaam kunnen zijn. Je kunt dagelijks een
andere kaart uit de stapel trekken en hem bij je dragen of op een bepaalde plek neerzetten, zodat je er steeds even naar
kunt kijken. Op de voorkant van de kaarten staat een foto van een Boeddhabeeld en een soetra uit de collectie van
Boeddha's leringen, die bekend staan als de Dhammapada. Op de achterkant van de kaarten staat het hedendaagse en
inzichtvolle commentaar van Osho, waarbij de korte en krachtige boodschap van de soetra in eigentijdse taal wordt
uitgelegd.

Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen
Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen
Doreen Virtue


Beschrijving: Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen

Magische zeemeerminnen en dolfijnen
Verwezenlijk je wensen, doelen en goddelijk geïnspireerde dromen!
De orakelkaarten nemen je mee naar je onderbewustzijn. Duik in deze wereld vol verborgen gedachten en gevoelens. Creëer je hartenwensen en hef de blokkades op die je tegenhouden om je dromen te vervullen.
De 44 prachtige kaarten zijn gemakkelijk te hanteren. Je kunt ongelooflijk precieze readings geven voor jezelf of anderen.
Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

Boodschappen van de Engelen
Boodschappen van de Engelen
Doreen Virtue


Beschrijving: Boodschappen van de Engelen

Met deze kaarten is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit!

Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend.
In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

Aartsengel orakel kaarten
Aartsengel orakel kaarten
Doreen Virtue


Beschrijving: Aartsengelen orakel

Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden. je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje

Opgestegen meesters orakelkaarten
Opgestegen meesters orakelkaarten
Doreen Virtue


Beschrijving: Opgestegen meesters orakelkaarten

positieve, nauwkeurige en affirmatieve Boodschappen van de Opgestegen meesters

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.
Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.
Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding. De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.
Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens

Magische eenhoorns orakelkaarten
Magische eenhoorns orakelkaarten
Doreen Virtue


Beschrijving: Magische eenhoorns orakelkaarten

ontvang zuivere liefde en leiding van de magische eenhoorns !!!

Eenhoorns bezitten de allerpuurste energie in het koninkrijk van de natuurgeesten. Via orakelkaarten van de Magische Eenhoorns kun je boodschappen ontvangen over, en leiding krijgen bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, je toekomst en je spirituele pad. De kaarten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Op iedere kaart staat een prachtige afbeelding van een eenhoorn en een positieve affirmatie. De gemakkelijk te volgen handleiding stelt je in de gelegenheid om direct accurate readings te doen, voor jezelf en voor anderen. Laat je met deze kaarten van Doreen Virtue meenemen naar de betoverende wereld van de eenhoorn.

Magische boodschappen van de elfen + Handleiding
Magische boodschappen van de elfen + Handleiding
Doreen Virtue


Beschrijving: Magische boodschappen van de elfen + Handleiding

Elfen zijn overal! Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvragen, financiele aangelegenheden enzovoort.
Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier!
Deze etherische wezens worden echter soms verkeerd begrepen. Al zijn zij liefdevolle, welwillende schepsels Gods, elfen hebben ook ego's (net als de mensen). En dientengevolge kunnen zowel Elfen als mensen oordelend zijn. Maar anders dan bij de mensen zijn de oordelen van de elfen uitgesproken duidelijk en op de man af. Zij helpen de degenen die goed zijn voor het milieu en de dieren, en zijn onthouden hun hulp en communicatie aan diegenen die de planeet en zijn bewoners niet goed behandelen.
De elfen verwachten niet dat je volmaakt bent in je milieubewustzijn of in recycling. Ze willen alleen dat je het eerlijk probeert, zo goed je kunt. Als je dat doet dan zullen de elfen alles doen om je te helpen. En hun hulp is betrouwbaar, veilig en heel magisch!.

Alles is waar set
Alles is waar set
Ulrike Hinrichs


Beschrijving: Alles is waar set

een spirituele inwijding voor Kosmische Groei : met inspirerende kaarten, gebeden, rituelen, Aartsengel- en Meesterwijsheden

Met Alles is Waar heeft Ulrike Hinrichs, bekend van de Grote Aartsengelkaarten en de Grote Meesterkaarten, een 'inwijdingsweg' geschreven voor de spirituele ontwikkeling die de poort opent naar het opstijgen tot de kosmos en het 'Al-Zijn'. Deze inwijding in 17 stappen voert de lezer naar zijn eigen innerlijke waarheid. Het opstijgen naar de kosmos begint met de energieën van Maria en besluit met het transformatie-ritueel van Meester Saint Germain. De inspirerende kaarten met de erin besloten boodschap dienen daarbij als 'visueel anker' voor de energiekwaliteit van dat moment. De toepassing van de rituelen en het uitspreken van de gebeden ontvouwen een grote kracht, die door hun energie de Meesters en de Engelen met elkaar verbindt, om zo de Goddelijke Waarheid op aarde zichtbaar te maken. Natuurlijk zullen bij een dergelijke confrontatie met zulke krachtige wezens af en toe weerstanden optreden, maar juist daardoor worden continue genezingsreacties op gang gebracht. Wie zich wil bevrijden van deze bij het helingsproces behorende symptomen, hoeft simpelweg (de weerstand) los te laten en méé te gaan. Verantwoordelijkheid kunnen en willen accepteren is in dit proces essentiëel. Alles is Waar is een bijzonder krachtig transformatiespel dat vele mogelijkheden biedt en dat behalve voor zelfontwikkeling ook te gebruiken valt bij diverse therapieën.

Grote aartsengel kaarten +boek set
Grote aartsengel kaarten +boek set
Ulrike Hinrichs


Beschrijving: Grote aartsengel kaarten +boek set

liefdevolle helpers uit de geestelijk wereld

De Grote Aartsengel kaarten zijn op liefdevolle wijze ontworpen en vormen samen met het bijbehorende handboek een inspirerend en harmonieus geheel. De kaarten en de tekst begeleiden ons op een inwijdingsweg in 18 fasen naar de louterende en warme wereld van Licht. Deze weg voert van opgave naar opgave om uiteindelijk de gave te verkrijgen met het Hart te zien.
De 18 Aartsengelen worden in het bijbehorende handboek uitvoerig beschreven, zowel in korte steekwoorden, die het karakter en de opgave van de betreffende Engel samenvatten, als in een uitvoerige beschrijvingen van de Engel en haar boodschap aan de mensheid. De symboliek van de kaarten is diepgaand, uiterst doeltreffend en direct toepasbaar bij diverse vraagstukken en problemen. Bijzonder behulpzaam zijn bovendien de aanwijzingen voor het bereiken van bepaalde levenssituaties met behulp van het Licht van de Engel. De affirmaties en meditaties helpen om de boodschap van de Engel in het dagelijkse spirituele leven te verankeren.
De Grote Aartsengel kaarten schenken kracht en inzicht en zijn liefderijke en lichtvolle gidsen in ons jachtige bestaan.

De grote energiekaarten
De grote energiekaarten
IVOI


Beschrijving: De grote energiekaarten

de kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen

De Grote Energiekaarten
Deze kaarten zullen je ondersteunen in je transformatieproces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren. De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft. Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven. Door het trekken van een kaart wordt de vraag, die je jezelf hebt gesteld, beantwoord en krijg je een antwoord of een oplossing aangereikt.
Deze krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Ze stimuleren je om de uitdagingen in je leven aan te gaan. Gebruik de energie die je van de kaarten ontvangt, om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Wetten van het Universum + 52 kaarten
Wetten van het Universum + 52 kaarten
Marga E.W. van Waveren


Beschrijving: Wetten van het Universum + 52 kaarten

een Engel op aarde worden

Vanuit de Hemel is de zoektocht van mensen, om het leven op aarde te bevatten, gezien. Via dit E 5-model ervaar je de essentie van het leven in haar werkelijkheid. De gechannelde tekst in het boek, samen met de kaarten, maken je stap voor stap bewust van de liefdevolle kerneigenschappen van je ziel, je lichaam en je geest. Je leert deze drie elementen in harmonie zelf aansturen. Naar gelang de aanwijzingen van het E 5-model jouw eigenschappen worden, ervaar je minder pijn en meer Liefde, zekerheid en jouw eigen waarde in het Universum. Lees het met je ziel, omdat deze stof door Gidsen in de taal van de Liefde is geschreven. Tijdens het lezen zul je ervaren dat deze informatie tot je komt via de weg van ondervinden, beleven en begrijpen. Dit E 5-model leidt je naar een nieuw Liefdevol bewustzijn, naar ontspanning en naar acceptatie.
Marga van Waveren, spiritueel mentrix, heeft in 2004 haar Praktijk voor Levenshulp MIGORA opgericht om mensen te begeleiden in het vinden van zekerheid op hun eigen authentieke weg. Zij vindt het belangrijk om mensen te verbinden met de Liefdevolle Goddelijke Wereld in alles wat zij doen, omdat het leven in saamhorigheid en harmonie geleefd mag worden.

Orakel van de engelen incl 36 kaarten
Orakel van de engelen incl 36 kaarten
Ambika Wauters


Beschrijving: Orakel van de engelen incl 36 kaarten

omgaan met de engelen voor advies, inspiratie en liefde

Engelen zijn in vele culturen over de hele wereld bekend. Deze gevleugelde boodschappers van goddelijke liefde beschikken over de macht om ons te beschermen en te begeleiden. Dit unieke pakketleert je hoe je met engelen kunt omgaan; zesendertig prachtige engelkaarten, stuk voor stuk juweeltjes van schilderkunst, schenken de kennis in het inzicht die je nodig hebt om zowel de alledaagse problemen als de cruciale uitdagingen des levens het hoofd te kunnen bieden. Er schuilt niets negatiefs of weifelachtigs in het lezen van engelkaarten: iedere kaart geeft positieve aspecten van liefde en helende energie voor alle omstandigheden. Het begeleidende geïllustreerde boek beschrijft uitvoerig de betekenis van iedere kaart en de manieren waarop je de kaarten kunt leggen en duiden.

Tarot van de druiden
Tarot van de druiden
Carr-Gomm & P. en S. Carr-Gomm


Beschrijving: Tarot van de druiden

de magie van Wicca en druiden als gids op je levenspad

Aan tarotkaarten is geen gebrek, maar een tarot die teruggrijpt op twee natuurreligies wicca en druïdeschap is een unicum. Philip en Stephanie Carr-Gomm maakten eerder furore met hun Dierenenorakel der druïden en hebben zichzelf overtroffen met dit imposante tarotspel, dat mede door de fabelachtige tekeningen van Bill Worthington, specialist in Keltische magie en Koning-Arthurverhalen, een verpletterende indruk maakt.
In De tarot van de druïden komen de wortels van wicca en druïdeschap samen in de vorm van een tarotspel. Centraal staat het verhaal van Cerridwen, godin van de oogst, die zich verenigt met de graangod, vermomd als een onschuldige jongeling (in het `gewone´ tarot: De Dwaas). Na het nuttigen van haar toverdrank wordt hij door de godin door de vier seizoenen (de Zwaarden, Bekers, Staven en Pentakels van de 56 kaarten van de Kleine Arcana) gejaagd. In de 22 kaarten van de Grote Arcana volgen we de reis van De Dwaas op zoek naar verdieping en inzicht. Hier ontmoeten we mythische figuren als de tovenaar Merlijn (De Magiër), de oorlogsgodin Boadicea (De Zegewagen) en De Groene Man (De Duivel).
Zoals bij alle kaartensets van Altamira-Becht het geval is, bevat ook deze set een heldere uiteenzetting over het leggen en duiden van de kaarten

Waite tarot kaarten
Waite tarot kaarten
A.E. Waite


Beschrijving: Waite tarot kaarten

78 tarotkaarten in kleur met Nederlandse tekst

De tarot is een oud esoterisch, psychologisch, filosofisch systeem en bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen die betrekking hebben op facetten van het dagelijkse 'spirituele' leven, verdeeld over 22 Grote en 56 Kleine Arcana. Het lezen van de kaarten wordt gebruikt om antwoorden te krijgen op vragen op allerlei gebied; antwoorden die moeten leiden tot meer inzicht in onszelf of de wereld om ons heen. Het eerste tarotspel dateert uit eerste helft van de 15e eeuw, maar over de ware oorsprong van de tarot tasten we in het duister; deze ligt in elk geval heel ver in het verleden. Het woord tarot kent geen letterlijke vertaling. Het is met de Egyptische Koninklijke Levensweg in verband gebracht (tar = weg, ro = koning), en met het Latijnse anagram rota, dat rad of wiel betekent. Dit doet vermoeden dat de oorsprong langs deze weg gezocht moet worden. In het huidige tarotspel is dit rad of wiel terug te vinden in het Rad van Fortuin (kaart X), dit staat (o.a.) voor lot, karma, reïncarnatie, cycli, keerpunten, orakel raadplegen, denken in spiralen. Tarot staat ook voor Torah (of Tora), Hebreeuws voor de Wet. In het tarotspel komt dit terug in Het Boek van Tora, het wetboek dat de Hogepriesteres (kaart II) op haar schoot houdt. Tarot is ook wel omschreven als een kaart of sleutel waarmee de Grote en de Kleine Arcana ontsloten zouden kunnen worden.

Engelkaarten set
Engelkaarten set
-


Beschrijving: Engelenkaarten set

inspirerende boodschappen en meditaties

Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte. Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag:

De ANGEL Cards zijn ontwikkeld als onderdeel van het Transformatie Spel. Dit bordspel bevordert de individuele creativiteit en helpt je om succesvolle relaties op te bouwen.

Deze set bevat:
- 20 nieuwe Engelkaartjes
- 20 stickers
- Hoesje voor Engelkaartjes
- stevig doosje om de kaarten in op te bergen .

Engelkaarten orgineel
Engelkaarten orgineel
Kathy Tyler


Beschrijving: Engelenkaarten ontdek je eigen unieke relatie met Engelenorigineel

inspirerende boodschappen en meditaties

Engelen zijn innerlijke metgezellen. Zij helpen ons naar de Wereld te kijken op zo'n manier, dat ons leven wordt doorgetrokken van vitaliteit. Zij helpen ons de diepste lage te ervaren van begrip, creativiteit en warmte. Nodig een ENGEL uit voor de dag van vandaag:
De ANGEL Cards zijn ontwikkeld als onderdeel van het Transformatie Spel. Dit bordspel bevordert de individuele creativiteit en helpt je om succesvolle relaties op te bouwen.
25ste verjaardag:
Het is nu vijfentwintig jaar geleden dan de ENGELkaarten voor het eerst werden gepubliceerd. Tot onze verrassing bleek de geboorte te zijn van een hele serie kaartjes met engelentaal. De kwaliteiten die wij selecteerden voor onze originele kaarten waren die die het beste werkten in de context van het Transformatiespel, als ondersteuning van de innerlijke reis van de spelers.
Moge deze nieuwe ENGELkaarten je helpen om je meer te verbinden met de intenties van de goden, van de hemel, en moge ze je sterken in je vermogen volledig in je eigen kracht te staan en aanwezig te zijn in het hier en nu. Moge zij je ondersteunen als je voortgaat op je pad temidden van veranderingen, zodat je het nieuwe in je leven tegemoet kunt treden met openheid, sensitiviteit en liefde. En moge onze gezamenlijke bijdrage de wereldvrede, harmonie en wijsheid bevorderen.

Inhoud:
53 kaarten
20 extra kaartjes
20 stickers .

Engelenkaarten voor kinderen
Engelenkaarten voor kinderen
Diana Cooper


Beschrijving: Engelenkaarten voor kinderen

Engelenkaarten voor kinderen

Deze prachtig getekende kaarten met afbeeldingen van engelen zullen zowel kleine kinderen als hun ouders inspireren en blij maken. Engelen zijn heel vertrouwd in het leven van een kind. Hun levendige fantasie is nog niet verstoord door de vele invloeden uit de vaak praktische werkelijkheid van volwassenen.
Deze kaarten zullen een stimulans zijn voor de natuurlijke neiging van jonge kinderen om contact te maken en te spelen met hun engelen. Ze kunnen zo ervaren hoe deze liefdevolle wezens vrienden zijn. Vrienden die hen ondersteunen en troosten en die hen het gevoel geven dat zij uniek en belangrijk zijn.

Inhoud:
- 33 engelenkaarten
- 1 instructiekaart

Tarot van isis
Tarot van isis
Erna Droesbeke


Beschrijving: Tarot van Isis

De Tarot van Isis
Een Innerlijke Weg tot Zelfkennis

De idee voor het ontwerpen van een nieuw meditatie- en orakelspel is gegroeid toen de ontwerpster, haar tarotkennis, de inspiratie van het innerlijke leven en het beroep van kunstschilderes ging combineren. Haar droomwereld werd de leidraad voor het ontwerpen van een spel dat bestaat uit archetypen. vertaald in kleuren uit de aura, de bewegingen uit de astrale wereld der natuur en het Devarijk. Elke droom bevatte een boodschap uit het onbewuste voor het ontwerpen van een kaart. Een boodschap waarover zij mediteerde en meer inzicht kreeg in haar eigen psyche. Deze boodschappen die symbolisch in beelden werden vastgelegd, bleken algauw een weg tot zelfkennis en begrip van de andere te worden. Dit spel is samengesteld uit archetypen zoals die bij iedere mens in zijn droomwereld en in het collectief onbewuste voorkomen. Het boek draait rond de 36 Isis Psychekaarten die ingedeeld zijn in 22 Grote Arcanakaarten (uit de Tarottraditie) en 14 Psyche kaarten die dát vertegenwoordigen wat de meeste mensen bezig houdt: hun werk, familie, de partner, levensomstandigheden enz... 'Ken jezelf' is het thema van dit boek: als je de boodschap van het zelf grijpt dan kun je ook de Andere begrijpen en aanvaarden. Elke kaart heeft een dichterlijke boodschap meegekregen. Het boek besteedt bijzondere aandacht aan de kleurensymboliek, numerologie en het geestelijke aspect van het kaartleggen. Naast de betekenis van de kaarten wordt nog een groot aantal legmethoden aangeleerd, Deze herwerkte editie van de TAROT VAN ISIS is veel omvangrijker geworden dan het eerste boek van 1985 omdat bij elke kaart een tekst van het Egyptische Dodenboek is bijgevoegd die dient als inwijdingstekst waarop kan gemediteerd worden. Centraal thema voor dit boek is de figuur van Isis, de Maangodin en haar boodschap voor deze tijd

Zigeuner Lenormand waarzegkaarten set
Zigeuner Lenormand waarzegkaarten set
Aimée Zwitser


Beschrijving: Zigeuner Lenormand waarzegkaarten set

"De Zigeuner Waarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren. Aimée Zwitser schreef, samen met haar zoon Roelof, het heldere werkboek. Hierin beschrijft zij haar kennis van en ervaring met de kaarten en de verschillende legmethoden."

Orakel van de droomtijd
Orakel van de droomtijd
Donni Hakanson

Beschrijving: Orakel van de droomtijd

aboriginal dreamings als inspiratiebron

EEN HULPMIDDEL VOOR ZELFONDERZOEK, GEBASEERD OP OUDE WIJSHEDEN VAN ABORIGINES

Het orakel van de Droomtijd is een combinatie van 45 (ronde) kaarten en een begeleidend tekstboek. Het is het eerste orakelspel dat gebaseerd is op het spirituele gedachtegoed van de aborigines. Lang voordat de eerste blanke Australië betrad, bestond daar al een lange mondelinge traditie van mythische verhalen uit de Droomtijd. Deze bronnen van wijsheid bevatten veel waardevols voor onze huidige tijd; de Dreamings kunnen ons helpen onszelf beter te begrijpen. Voor de aborigines behoren de dieren, planten en geesten tot hun voorouders, broeders en zusters, moeders en vaders. Ze worden kobong ofwel totems genoemd, en er mag hun geen haar worden gekrenkt. In ruil daarvoor bieden ze bescherming, brengen ze ons in contact met het spirituele, en slepen ze ons door moeilijke momenten heen. Het orakel van Donni Hakanson respecteert deze traditie en geeft adviezen voor alle aspecten van het leven. Het eerste systeem dat oude wijsheden van aborigines toegankelijk maakt Oeroude Dreamings worden opnieuw verteld en uitgelegd Ronde kaarten geven extra dimensie aan de duiding van het orakel Alle kaarten zijn getekend door aboriginal kunstenaars

Dierenorakel der druiden
Dierenorakel der druiden
Philip Carr-Gomm

Beschrijving: Dierenorakel der druiden

werken met de heilige dieren uit de traditie der druiden

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd. Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen. Philip én Stephanie Carr-Gomm,1eiden woonachtig in Engeland, geven leiding aan de 'Order of Bards, Ovates and Druids', het grootste internationale moderne druïdengenootschap

Het waterkristalorakel
Het waterkristalorakel
Masaru Emoto


Beschrijving: Dierenorakel der druiden

werken met de heilige dieren uit de traditie der druiden

Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren die we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd. Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen. Philip én Stephanie Carr-Gomm,1eiden woonachtig in Engeland, geven leiding aan de 'Order of Bards, Ovates and Druids', het grootste internationale moderne druïdengenootschap

Orakel van de indiaanse medicijnmannen set
Orakel van de indiaanse medicijnmannen set
-


Beschrijving: Orakel van de indiaanse medicijnmannen set

Beter dan wie ook waren de Noord-Amerikaanse Indianen zich bewust van de natuur en de invloed die de natuur uitoefent op het geestelijk en lichamelijk bewustzijn. Ieder seizoen trokken zij naar andere streken en zij reisden naar nieuwe gebieden zodra hun akkers en jachtgebieden uitgeput waren. Deze reizen waren vaak barre tochten vol gevaar en onverwachte gebeurtenissen. Onderweg ontmoetten zij andere stammen en vertelden zij elkaar over hun ervaringen, dilemma's en problemen en hoe zij de kracht vonden om alle tegenslagen het hoofd te bieden. Zij vonden steun in de overlevering en de religie van hun voorouders, van wie de geest immer doorleeft in de eeuwige jachtgronden.
De overlevering van deze tochten in verhalen en rituelen symboliseren in wezen weinig anders dan een inwijdingsritueel, een proces van individuatie ('volwassenwording'), dat ieder levend wezen moet doormaken om harmonie te bereiken met zichzelf, de natuur en de kosmos.
De traditie van de Indianen om verhalen te vertellen - gebaseerd op de wijsheid en de steun der Medicijnmannen - komt in vele opzichten overeen met het gebruik in de vroege middeleeuwen in Europa, toen minstrelen en marskramers met hun verhalen en liederen inzicht, steun en verlichting brachten in donkere dagen en moeilijke perioden en levensfasen.
De wijsheid van de Medicijnmannen en de kracht van - helaas - vaak veronachtzaamde tradities en kennis van onze voorouders, schenken ons inzicht en kracht om actuele maatschappelijke en persoonlijke vraagstukken te beantwoorden. Met Het Orakel van de Indiaanse Medicijnmannen maken wij op visuele, archetypische wijze kennis met de essentie van het bestaan en de oerwaarden die daaraan ten grondslag liggen.

Medicijnkaarten
Medicijnkaarten
Jamie Sams


Beschrijving: Medicijnkaarten

Miljoenen mensen over de gehele wereld hebben de medicijnkaarten van healer-sjamane Jamie Sams en schrijver David Carson gebruikt als bron van inspiratie en hulpmiddel bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen. In deze nieuwe editie heeft de auteur acht nieuwe krachtdieren toegevoegd: Blauwe reiger (symbool van zelfbeschouwing), Wasbeer (protectie), Prairiehond (terugtrekking), Wild zwijn (confrontatie), Zalm (innerlijk weten), Alligator (integratie), Jaguar (integriteit) en Zwarte panter (het onbekende omarmen). Het boek bevat nu in totaal 52 beschrijvingen van dieren met evenzoveel, los bijgevoegde, door Angela Werneke fraai getekende kaarten.

Zen tarot + Tarotkaarten
Zen tarot + Tarotkaarten
Osho


Beschrijving: Zen tarot + Tarotkaarten

Traditionele indiase karmakaarten set
Traditionele indiase karmakaarten set
L. Tuan


Beschrijving: Traditionele Indiase karmakaarten

Op deze liefdevol getekende kaarten zijn de Oude Indiase goden afgebeeld. Door de sprekende symboliek van de symbolen op de kaarten, leent dit kaartspel zich bij uitstek voor o.a. meditatieve doeleinden. De symbolen werken direct op het onbewuste in. Dat betekent, dat daar waar het verstand de sterke werking van de kaarten niet direct bevat, het gevoel en de emoties des te sterker reageren op deze symbolen en heftige reacties kunnen losmaken.
Pas nadat het 'vrije' ontwikkelingsproces door het onbewuste en het gevoel in evenwicht is, kan het begrensde verstand zich met dit proces bezighouden. Op deze wijze leren wij o.a. innerlijke blokkades op te heffen.
Daarom kunnen bijvoorbeeld tijdens een meditatie spontaan beelden uit voorbije incarnaties voor het innerlijk oog verschijnen. Deze beelden kunnen ons helpen ons karma te ontraadselen, het beter te leren begrijpen en daardoor problemen op te lossen.
Het bijbehorende boek dat een uitvoerige beschrijving van iedere afzonderlijke kaart geeft, is daarbij een uitstekende gids. Per kaart wordt de symboliek besproken, de helende betekenis verklaard, duidelijke sleutelwoorden gegeven en ten behoeve van het oplossen van problemen wordt een stapsgewijze begeleiding gegeven. Tevens worden er diverse legpatronen uitgelegd..

Egyptische tarot kaarten
Egyptische tarot kaarten
S. Alasia


Beschrijving: Egyptische tarot (78 tarotkaarten met instructie)

Met De Egyptische Tarot daalt u af tot het binnenste van de Sfinx van Gizeh! Aan de hand van de 22 Grote Arcana (beschreven door de beroemde negentiende eeuwse esotericus Jean-Baptiste Pitois) en de 56 Kleine Arcana van de Tarot kunt u de Egyptische inwijdingsceremonie meebeleven.

Het astro liefdes orakel set
Het astro liefdes orakel set
C. Esser


Beschrijving: Het astro liefdes orakel set

goden en planeten als gids bij creatieve en harmonische relaties

Aan de meeste conflicten die we in het dagelijks te verduren hebben, liggen problemen en misverstanden binnen de relatiesfeer ten grondslag. Het Astro Liefdes Orakel geeft inzicht in vragen met betrekking tot (liefdes-)relaties en partnerschap.
Op de 69 kaarten, waaraan de symboliek van de astrologie en de mythologie ten grondslag ligt, zijn een groot aantal planeetconstellaties en sterrenbeelden afgebeeld, waarvan de interpretatie inzicht en uitsluitsel kan geven in de liefdesperikelen van de vraagsteller.
De duiding van de 69 kaarten van Het Astro Liefdes Orakel wordt in het bijbehorende boek beschreven, waarbij astrologische vaktermen doelbewust zijn vermeden, zodat de tekst voor iedereen toegankelijk is. Toch zal deze beschrijving óók de gevorderde astroloog interesseren.
De kunstenares schenkt ook aandacht aan de verhoudingen tussen de planeten onderling en hun resp. verhouding met de Goden. Op 12 van de 69 kaarten zijn telkens drie goden uit de Oudheid afgebeeld, de betekenis van de planeten weerspiegelt zich immers in de Godenwereld.
De handgeschilderde en schitterend vormgegeven kaarten geven de astrologische planeetgroepen zo helder weer, alsof je door een kleurige caleidoscoop in de kosmos kijkt.
Het Astro Liefdes Orakel biedt de mogelijkheid om op speelse wijze met de boodschap van de goden en de planeten in contact te komen en hun vaak verhelderende wijsheid te gebruiken om problemen en blokkades in ons (liefdes-)leven op te lossen

Orakel van de liefde 44 kaarten in hartvormdoosje
Orakel van de liefde 44 kaarten in hartvormdoosje
T. Carmine Salerno


Beschrijving: Orakel van de liefde 44 kaarten in hartvormdoosje

44 inspirerende kaarten voor de liefde

Orakel van de liefde

Ben je verliefd of op zoek naar de liefde?
Dan is het orakel van de liefde het ideale cadeau.

Het orakel van de liefde bevat 44 kaarten die je inspireren in de liefde. Ze leren je hoe je om kunt gaan met je meest intieme relaties. Deze schitterende kaarten zijn ontworpen door Toni Carmine Salerno, een bekende Australische artiest. De kaarten zijn verpakt in een hartvormig doosje met een karmijnrode roos en hartjes.


 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!