Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Spirituele boeken I Louise Hay I Reiki I Meditatie I Verslaving I Kinderen I Aromatherapie I Koken I Sjamanen |

 

De genezende kracht van helende stenen en etherische olien
De genezende kracht van helende stenen en etherische olien
Holst, W. von & Kuhnl, W.
 

Beschrijving: De genezende kracht van helende stenen en etherische olien

De meest voorkomende kwalen en ziekten snel en doeltreffend behandelen.

Helende stenen en oliën - de natuurlijke huisapotheek De kracht van helende stenen komt optimaal tot uiting in samenwerking met aromatherapie. Genezende edelstenen hebben namelijk een langdurige werking op energetisch niveau, terwijl etherische oliën probate noodmiddeltjes zijn met een rechtstreekse fysiologische werking. In dit boek wordt de wisselwerking tussen beide methoden voor de eerste keer in de praktijk omgezet. U krijgt een gedetailleerde beschrijving van 100 genezende stenen en 24 etherische oliën. Ook worden de symptomen van 180 ziekten en kwalen beschreven met tips voor het gebruik van de juiste helende stenen en oliën. Op die manier biedt dit boek u de mogelijkheid om een effectieve, betrouwbare behandelingsmethode voor dagelijks gebruik aan te leren. Een praktijkboek voor gezondheidsbewuste lezers, natuurgenezers, artsen, verloskundigen, fysiotherapeuten… Kortom, voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van helende stenen en aromatherapie.

 

Aromatherapie en zwangerschap
Aromatherapie en zwangerschap
Frances R. Clifford

Beschrijving: Aromatherapie en zwangerschap

Voor en na de geboorte.

Essentiele olien zijn op allerlei manieren inzetbaar. Aromatherapie en zwangerschap laat zien wat deze olien voor ons kunnen doen in de periode van conceptie tot en met bevalling, inclusief toepassingen voor de nieuwgeborene. U zult veel plezier beleven aan dit boek met zijn overvloed aan informatie en adviezen.

Aromatherapie en zwangerschap gaat gelijk op met de zwangerschap en behandelt achtereenvolgens:
*de periode rond de conceptie
*eerste trimester: o.a. emotionele factoren; lage rugpijn
*tweede trimester: kortademigheid; tandvlees; perineale druk etc.
*derde trimester: ademhaling; spataderen; voor je partner
*voorbereiding van de bevalling: suggesties voor het ziekenhuiskoffertje
*de bevalling: de moeder; de baby
*massage voor moeder, kind en partner
*essentiele olien genieten: andere toepassingsvormen
*essentiele olien: citrusolien, exotica, bloemenolien, kruidenolien, bomenolien
*nog meer handige en nuttige tips voor de gezinsleden

Frances R.Clifford geniet als aromatherapeute internationale bekendheid vanwege haar behandelpraktijk, haar lezingen en publicaties. Samen met haar man deed zij ook belangrijk onderzoek naar de mogelijkheden van essentiele olien binnen de ziekenhuiszorg.

Essentiele olien voor honden en paarden
Essentiele olien voor honden en paarden
Margriet Dudok van Heel

Beschrijving: Essentiele olien voor honden en paarden

Essentiele olien voor honden en paarden behandelt de aromatherapie - de natuurgeneesmethode die werkt met essences in de vorm van essentiele olien - zoals die bij honden en paarden kan worden gebruikt.
Aan de hand van een beschrijving van de diverse olien die voor deze dieren vooral worden gebruikt - o.a. Ceder, Citroen, Den, Eucalyptus, Geranium en Tea Tree - wordt verduidelijkt in welk geval een dier baat heeft bij de toepassing van een specifieke olie.Daarnaast wordt de behandeling van aantal veel voorkomende aandoeningen afzonderlijk beschreven.
Essentiele olien voor honden en paarden is tevens een beknopte inleiding op de aromatherapie. Het behandelt kwesties als: hoe werken olien; hoe kan hun geneeskracht optimaal benut worden; wat zijn de drie belangrijkste toepassingsmethoden; hoe moet worden bepaald welke olie in een bepaalde situatie van toepasing is en tenslotte wat de beste combinaties zijn van essentiele olien en Bach-remedies.
Margriet Dudok van Heel schreef eerder Bach-remedies voor honden en paarden. Haar warme, betrokken manier van omgaan met dieren en hun problemen sprak ook al uit dit eerste boek. De aroma- en Bach-bloesemtherapie past zij bij haar eigen honden en paarden en dieren uit haar adviespraktijk al vele jaren toe. Zowel het fysieke als het psychische aspect van hond en paard zijn haar dan ook zeer vertrouwd, een van de redenen waarom haar cursussen over beide natuurgeneeswijzen door velen zo enthousiast worden ontvangen.

Aromatherapie praktisch toepassen
Aromatherapie praktisch toepassen
Franzesca Watson

Beschrijving: Aromatherapie praktisch toepassen

De belangstelling voor aromatherapie is de laats te jaren opmerkelijk toegenomen. Steeds meer mensen molaken er gebruik van om zich prettig en gezond te voelen.

Aromatherapie praktisch toepassen is een uitstekende handleiding bij dit populaire onderwerp, vol duidelijke instructies en een ongelooflijke hoeveelheid recepten, die Franzesca Watson tijdens haar 25 jaar als aromatherapeute heeft verzameld.

U vind in dit boek:
Een uitvoerige lijst van 60 etherische oliën.
Ruim 800 recepten voor alle denkbare klachten.
Speciale recepten voor massage, verzorging van gezicht en lichaam, zwangerschap, gebruik op reis en zelfs voor mannen.

Eindelijk alles wat u altijd over aromatherapie wilde weten in een boek bij elkaar!

Encyclopedie van de etherische olien
Encyclopedie van de etherische olien
Julia Lawless

Beschrijving: Encyclopedie van de etherische olien

Complete gids voor het gebruik van etherische olien bij aromatherapie, kruidenbehandeling, gezondheid & fitness

De Encyclopedie van de Etherische Oliën bevat het eerste uitgebreide en systematische overzicht van alle meest voorkomende oliën op het gebied van de aromatherapie. Dit boek bevat een uitgebreide en overzichtelijke, alfabetische lijst met gegevens over meer dan 165 oliën. Dit is hét definitieve naslagwerk, onmisbaar voor hulpverleners op het gebied van de aromatherapie en voor ieder die geïnteresseerd is in het gebruik en de mogelijkheden van etherische oliën.

Etherische olien
Etherische olien
Michel Vanhove

Beschrijving: Etherische olien

 

 

Hemelse geuren
Hemelse geuren
Suzanne Fischer-Rizzi

Beschrijving: Hemelse geuren

* De genezende en psychotherapeutische werkingen van de etherische oliën.
* De traditionele indeling van de aroma's in yin en yang.
* De elementen en trillingen waardoor de geuren werkzaam zijn.
* De invloeden op het bewustzijn die in alle godsdiensten altijd al een belangrijke rol speelden bijvoorbeeld in de vorm van wierook.
Al deze zaken worden uitvoerig beschreven in Hemelse geuren. Bovendien behandelt de schrijfster haar ervaringen met de nieuwste onderzoeksresultaten op het gehele gebied van de aromatherapie: cosmetica, massage met etherische oliën, hun genezende werking en hun subtiele invloed op de psyche.
Susanne Fischer-Rizzi, natuurgeneeskundige en aromatherapeute, is een enthousiast bewonderaarster van de mogelijkheden van plantenessences. Maar dat niet alleen: zij verrichtte waar pionierswerk om de vele toepassingen van de essentiële plantenoliën opnieuw onder de aandacht te brengen.
Hemelse geuren is hiervan de inspirerende weerslag. Het boek biedt een avontuurlijke tocht met opwindende gebeurtenissen en boeiende informatie en is dermate aanstekelijk dat de lezer onvermijdelijk zal gaan experimenteren met de geuren van de etherische oliën.

Een wereld van geuren
Een wereld van geuren
R. Tisserand

Beschrijving: Een wereld van geuren

Historie, hypothesen, recepten, toepassing van aromatherapie

EEN WERELD VAN GEUREN Historie, hypothesen, recepten, toepassing van aromatherapie

De natuur geeft steeds meer van haar geheimen prijs. Wij worden ons haar rijkdom steeds meer bewust en komen geleidelijk dichter bij haar essentie. Van deze essentie maakt de aromatherapie gebruik. Uit geurende kruiden worden essentiële oliën gewonnen en deze essences past men op verschillende manieren toe: ter genezing van ziekten, maar ook bij de verzorging van het lichaam. Daarmee opent zich een nieuwe wereld van natuurlijke therapeutische mogelijkheden. Robert Tisserand past als praktizerend natuurtherapeut al meer dan tien jaar essentiële oliën toe bij zijn behandelingen. In dit boek beschrijft hij 29 essences, waarbij hij ingaat op de eigenschappen en het gebruik van elke olie en een verklaring geeft van de werking. Ook besteedt hij aandacht aan de massage van gezicht en lichaam, aan het gebruik van oliën in het bad, hun effect op lichaam, geest en emoties, en aan huidverzorging. Opgenomen zijn tal van recepten voor het bereiden van massageoliën, bad-oliën, smeersels, maskers, oliën voor inhalatie en voor medicinale doeleinden.

Etherische olien
Etherische olien
Michael Kraus

Beschrijving: Etherische olien

Voor lichaam, ziel en geest; van afrikaantje tot zilverspar

Dit boek is opgedragen aan de reukzin, ons zintuig dat tot nu toe ten onrechte achtergesteld werd bij de andere zintuigen.
Op eenvoudige maar gedetailleerde wijze behandelt Etherische olien voor lichaam, ziel en geest in alfabetische volgorde 141 verschillende olien, van de olie van het afrikaantje tot die van de zilverspar.
Zo vindt u o.a. instructies voor in- en uitwendige toepassing; de werking van de diverse olien op lichaam en psyche; informatie over chemische samenstelling en het oliegehalte van de afzonderlike planten. Het wezen van elke etherische olie wordt weergegeven in een bondige uitspraak, die precies de 'persoonlijke'boodschap van de plant in kwestie verwoordt.
Ten slotte het uitvoerige register van symptomen en ziekten, dat de lezer direct voert naar de olien voor zijn of haar bijzondere geval de mogelijkheid tot verlichting in zich dragen.
Ook voor wie niet eerder kennismaakte met de aroma-therapie is dit boek geschikt, want ook de fundamentele olien worden nog eens kort geschetst.

Tea tree olie voor lichaam en geest
Tea tree olie voor lichaam en geest
Linda Waniorek

Beschrijving: Tea-tree-olie voor lichaam en geest

Tea tree olie gewonnen uit de bladeren van Australische Melaleuca alternifolia, is een van de krachtigste natuurlijke desinfecterende middelen. De geneeskrachtige werking van de bladeren was bij de inheemse Australische bevolking, de aborigines, al duizenden jaren bekend en begint nu ook in het Westen steeds meer erkenning te krijgen. Linda en Axel Waniorek beschrijven de geschiedenis, de winning en de toepassing van deze stof. Het boek bevat een groot aantal recepten voor lotion en crèmes waarin deze zeer werkzame olie wordt gecombineerd met andere essentiële oliën. Verder geeft het een overzicht van aandoeningen waarbij het gebruik van tea tree olie goede resultaten heeft, niet alleen bij mensen maar ook bij huisdieren! Maar er zijn meer toepassingen mogelijk. Ook in cosmetica, schoonmaakmiddelen en bij bestrijding van ongedierte is tea tree olie effectief.

Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen
Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen
D. Kramer

Beschrijving: Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen

Iedere genezing die plaatsvindt door alleen symptomen te bestrijden is in wezen onvolledig. Vroeg of laat manifesteert de onderliggende innerlijke problematiek zich in de vorm van een nieuw symptoom. Niet het wegnemen van de lichamelijke symptomen staat dan ook centraal bij de in dit boek gekozen benadering, maar het aan de slag gaan met de ingesleten gevoels- en denkpatronen die in feite de ziekte hebben doen ontstaan. Als problemen op deze manier bij de wortel worden aangepakt, zullen de eruit voortvloeiende fysieke klachten ook wegvallen, omdat ze vanaf dat moment overbodig zijn geworden. Dat is de uitdagende visie van dit nieuwe boek van Dietmar Krämer, dat een nieuw systeem van diagnostiseren en behandelen beschrijft, dat evenzeer verschilt van de tot nu toe gepraktiseerde natuurgeneeswijzen als van de conventionele allopathie. Deze methode is er met name op gericht om de diepere oorzaken die tot de storingen in het energielichaam hebben geleid op te sporen en weg te nemen. Dat vereist dat patiënten zich bewust worden van hun eigen verantwoordelijkheid. Bij dit alles kunnen aromatherapie en/of edelsteentherapie in combinatie met Bach-bloesems een ondersteunende en helende functie vervullen.

Etherische olien
Etherische olien
Markus Werner

Beschrijving: Etherische olien

Wellness voor lichaam en geest.
Ziel en zinnen herleven Etherische oliën geuren niet alleen heerlijk, ze hebben ook een buitengewone werking op lichaam, ziel en geest. Met deze oliën kunt u zich op eenvoudige wijze één geheel voelen. In dit boek vindt u een beschrijving van weldadige geurmengsels voor alle gelegenheden: om te ontspannen, om psychische krachten te activeren, voor de kinderkamer of voor heerlijke uurtjes samen. U komt ook te weten hoe u verschillende soorten klachten op aangename wijze kunt verlichten en genezen: van snelle hulp bij een neusverkoudheid tot een vlottere bevalling door een massage met etherische oliën. Bovendien gaat u zich mooier en aantrekkelijker voelen dankzij de verzorgende crèmes en lichaamsoliën, geurende oliebaden en individuele parfums voor hem en haar die in dit boek aan bod komen.
 

 

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

Orakels

Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!