Boeken, spiritueel, wetenschappelijk en gezond koken

 


>>>HOME<<<<

WINWORLD PLATFORM

WEBWINKEL

 
 

 

PLATFORM

 

 EXTRA
 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

(Nederland)
sms WIN CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

 
 

Spirituele boeken I Louise Hay I Reiki I Meditatie I Verslaving I Kinderen I Aromatherapie I Koken I Sjamanen |


Sjamanistische rituelen, verhalen, gebruiken en natuur

Pad naar de sjamaan
Pad naar de sjamaan
Olga Kharitidi


Beschrijving: Pad naar de sjamaan

Een spirituele reis door Siberië.
'Met deze praktische gids blijft het vast niet bij dromen alleen. Sterker nog: wie (na lezing nog) niet weg is is gezien.' Santé

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
In 1994 begeleidt de auteur, een Russische psychiater, een vriendin die genezing zoekt bij een vrouwelijke sjamaan in het Altaj-gebergte, een gebied dat bekend staat om zijn magische krachten. Haar vage herinneringen aan deze streek (waar de schrijfster in dit leven nooit is geweest), haar dromen en visioenen, de rituelen waarbij ze wordt betrokken en de informatie via de sjamaan, veranderen tegen wil en dank haar rationele denkpatronen, brengen haar in contact met haar innerlijke genezer en bieden haar de mogelijkheid grenzen van tijd en ruimte te overschrijden. Terug in de kliniek integreert zij haar nieuwe inzichten in de traditionele werkwijze met als resultaat opzienbarende genezingsprocessen. Een boeiend, authentiek verslag, waarbij de lezer sterk betrokken raakt bij de vragen, de verwondering, het plaatsen in de juiste context en het groeiende inzicht van de auteur. De illustraties zijn afbeeldingen van tatoeages van een mummie uit het Altaj-gebergte en andere kunstwerken uit dezelfde graftombe.

(Biblion recensie, Redactie)

Sjamanisme in de praktijk
Sjamanisme in de praktijk
Myriam Ceriez


Beschrijving: Sjamanisme in de praktijk

windrichtingen, elementen, krachtdieren, Keltische cirkels

In het soms exotisch aandoende sjamanistische landschap zoekt Myriam Ceriez het alledaagse. In Sjamanisme in de praktijk put ze onder meer uit haar ervaringen tijdens lezingen en trainingen die ze geeft sinds het uitkomen van haar boek Sjamanen; gesprekken, belevenissen, rituelen. Ze belicht theorie en praktijk van modern sjamanisme en druïdisme aan de hand van een reis langs het indiaanse medicijnwiel of de Keltische cirkel van windrichtingen en elementen. De oefeningen zijn verhelderend voor wie zich tot lezen beperkt en inspirerend voor wie ervan wil proeven. Modern sjamanisme maakt gebruik van lichte vormen van trance, opgewekt door de ritmen van trommel en rammelaars. 'Sjamanenreizen' voeren naar mythische werelden van krachtdieren en natuurkrachten. Het verwante druïdisme werkt met gevisualiseerde boomcirkels en met mythen uit ons Keltische verleden. Zowel sjamanisme als druïdisme is sterk aards en doelgericht en koppelt persoonlijke groei aan natuurbeleving van binnenuit. Beide werken met rituelen, die veranderingen stevig verankeren in de dagelijkse realiteit en met krachtvoorwerpen waarmee persoonlijke symboliek wordt weergegeven.

Luisteren naar dieren
Luisteren naar dieren
Ted Andrews


Beschrijving: Luisteren naar dieren

spirituele en magische lessen uit het dierenrijk als sleutel tot zelfkennis en bewustzijnsverruiming

Dieren kunnen ons veel leren, bijvoorbeeld hoe je je moet aanpassen ; om te overleven, of hoe te reageren op ziekten. Dieren herinneren ons aan het enorme reservoir van mogelijkheden dat in ons schuilt, maar we kunnen pas van ze leren als we weten hoe we met ze moeten communiceren. Ted Andrews beschrijft in zijn Luisteren naar dieren hoe je met dieren als totems en spirituele wezens moet omgaan, door het bestuderen van hun natuurlijk gedrag. Hij geeft technieken voor het duiden van voortekenen en onthult de verborgen mythische krachten van tientallen zoogdieren, vogels, insecten en reptielen.
- Ontdek welk dier bij je past.
- Benut de verborgen krachten in jezelf, zoals die in je totemdier weerspiegeld zijn.
- Roep de bescherming in van je totemdier.
- Lees de boodschappen en voorteken,; die de natuur je geeft.

Luisteren naar dieren werkboek
Luisteren naar dieren werkboek
Ted Andrews


Beschrijving: Luisteren naar dieren werkboek

De oude sjamanen waren behalve mystici en magiërs ook wetenschappers. Ze brachten veel tijd door in de natuur. Ze bestudeerden de dieren en leerden van alles over hen. Zo kon hun kracht vollediger ontwaken en konden ze hun boodschappen nauwkeuriger interpreteren. Ze hielpen anderen de spirituele boodschap of de spirituele rol van het dier te begrijpen. Tegenwoordig kunnen we dat zelf doen. Hoezeer we ons ook in beschaving hebben verpakt, we zijn nog steeds deel van de natuur, en de natuur spreekt voortdurend tot ons. Wat we moeten leren is hoe we dieren op een nieuwe manier kunnen ervaren. Dit werkboek zal je leiden bij deze wonderbaarlijke ervaring!

Werken met het levenswiel
Werken met het levenswiel
Daan van Kampenhout


Beschrijving: Werken met het levenswiel

Daan van Kampenhout gebruikt het concept van het levenswiel al meer dan vijftien jaar. Werken met het levenswiel is de neerslag van honderden oefeningen en rituelen die hij voor zijn consulten en trainingen ontwikkelde. Het levenswiel, of het wiel met de vier richtingen, is een beproefde introductie voor iedereen die zich in het sjamanisme wil verdiepen. Het wiel belichaamt onze fysieke, emotionele, psychologische en spirituele krachten en processen. Wat het wiel toevoegt, is ordening, verdieping, structuur en beweging. Kennis van het wiel verdiept de blik, zowel naar binnen (ziel) als naar buiten (wereld). In het boek beschreven rituelen en oefeningen die met behulp van het wiel worden uitgevoerd, effenen de weg naar nieuwe inzichten.

Van Daan van Kampenhout (1963) verschenen bij Altamira-Becht Beelden van de ziel (vertaald in het Duits, Engels en Spaans) en Ruimte voor relaties. Hij geeft workshops over de gehele wereld.

Handboek sjamanisme
Handboek sjamanisme
Daan van Kampenhout


Beschrijving: Handboek sjamanisme

Het Handboek Sjamanisme heeft sinds het verschijnen in 1995 een duidelijke plaats als standaardwerk op zijn terrein weten te verwerven. In de loop der jaren is het aangepast n.a.v. de vele reacties van lezer en de ervaringen bij gebruik.

In het Handboek Sjamanisme worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven; het gebruik van de sjamanistische trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar de andere realiteiten, technieken om meer bewust te dromen en de principes van sjamanistische genezing.
Ook wordt veel aandacht besteed aan uitgebreide technische beschrijvingen voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen

De dertien oorspronkelijke clanmoeders
De dertien oorspronkelijke clanmoeders
Jamie SamsBeschrijving: De dertien oorspronkelijke clanmoeders

Jamie Sams, vooral bekend door haar bestseller Medicijnkaarten, heeft aan den lijve ondervonden welke weg vrouwen afleggen om volledig volwassen te worden, namelijk die van het Vrouwen-Medicijn. Volgens de inheems-Amerikaanse traditie gebeurt dit veelal rond het 52ste levensjaar. Symbolische spirituele leraren in de vorm van de dertien Oorspronkelijke Clanmoeders fungeren daarbij als helpers om al onze (vrouwelijke) talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien.

Afdalen in je ziel
Afdalen in je ziel
Alberto Villoldo


Beschrijving: Afdalen in je ziel

helen van verleden en toekomst met Soul Retrieval

Alberto Villoldo
Afdalen in je ziel
Helen van verleden en toekomst met soul retrieval

Je kunt jezelf en andere genezen met behulp van sjamanistische technieken, die tot nu toe voor de meeste mensen niet toegankelijk waren. De oude sjamanen van Amazone en Andes noemden dit proces journeying (meditatiereizen).We hebben een ziel die net als het hart uit vier 'kamers' bestaat. In de eerste kamer heb je een wond weggestopt die je van de weg van je lotsbestemming heeft afgebracht. De tweede bevat je beperkende overtuigingen en aangegane zielscontracten als gevolg van die wond. In de derde kamer echter kun je de genade en het vertrouwen hervinden die je weer heel zullen maken. En in de vierde kamer zul je je jouw zielsopdracht weer kunnen herinneren, de werkelijke reden waarom je hier bent. In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken, waar je in een psychologische context misschien jaren voor nodig hebt.

In enkele sessies kun je bereiken waar je anders jaren psychotherapie voor nodig hebt

DR. ALBERTO VILLOLDO, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dam 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. Ook heeft hij zich beziggehouden met de psychosomatische factor in ziekte en gezondheid. Tegenwoordig leidt hij mensen op in energetische geneeskunde en soul retrieval. www.thefourwinds.com .

De hoeders van de aarde
De hoeders van de aarde
Alberto Villoldo


Beschrijving: De hoeders van de aarde

| paperback 2009 |

de vier inzichten

De hoeders van de aarde, de medicijnmannen en –vrouwen van Amerika, beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde, zoals mensen, walvissen en zelfs sterren, uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. De hoeders van de aarde gebruikten deze inzichten onder andere om ziekten te helen en emotionele problemen op te lossen. In dit boek worden ze gepresenteerd als de vier inzichten.
Het eerste inzicht leert je hoe je in één keer de trauma's uit het verleden van je af kunt schudden. Het tweede inzicht laat je zien hoe je van je angst en boosheid af kunt komen en in genade kunt leven. In het derde inzicht krijg je te zien hoe je je eigen lot kunt helen. In het vierde inzicht kom je erachter hoe al je ervaringen een projectie zijn van je innerlijke landschap of dromen. Als we ontwaken uit de culturele trance, creëren we vreugde, overvloed en betekenis in ons leven.

We kunnen lichtwezens worden door gebruik te maken van oude inzichten

DR. ALBERTO VILLOLDO, psycholoog en medisch antropoloog, doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar geneespraktijken van de sjamanen van de Amazone en Andes. Tegenwoordig leidt hij mensen op in energetische geneeskunde en soul retreival. Bij Ankh-Hermes verscheen eerder Afdalen in je ziel. www.thefourwinds.com

NLP Sjamanisme en kwantumfysica
NLP Sjamanisme en kwantumfysica
Paul Liekens


Beschrijving: NLP, sjamanisme en kwantumfysica

NLP, sjamanisme en kwantumfysica

In deze boeiende tijd van zich versnellende evolutie op allerlei gebieden is het niet zo eenvoudig om maximaal de groeikansen te benutten die nu op vele niveaus aangeboden worden. We stevenen met volle kracht op een nieuw tijdperk af en vanuit vele invalshoeken worden ons nieuwe ideeën aangereikt. De kwantumfysica geeft een heel nieuwe wending aan inzichten over materie, energie en tijd. Wetenschappelijke experimenten tonen de invloed aan van gedachten en intenties op materie, op de toekomst, op jouw leven.
Deze nieuwe denkbeelden komen wonderwel overeen met de oeroude inzichten van de praktisch ingestelde sjamanen, de Hawaiaanse kahuna's en de Egyptische priesters.
Paul Liekens overbrugt de kloof op zijn manier en reikt je NLP-oefeningen en sjamanen- rituelen aan om kennis te integreren in de praktijk. Met een bijdrage van Heino Jansen Ing., chemisch technoloog.

Pas nieuwe inzichten uit de kwantumfysica met NLP toe op je eigen leven

PAUL LIEKENS geeft al vele jaren NLP-opleidingen, workshops over bewustzijnsontwikkeling en recentelijk ook initiaties in sjamanisme. Hij heeft 30 jaar ervaring in de randwetenschappen en heeft inmiddels 18 boeken geschreven
 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

 Spritueel Forum

Winworld is officieel partner van Bol.com, maar draagt geen verantwoording voor de door u afgenomen goederen

Winworld ©

Publisher Website!