Wetenschap, onderzoeken en leuke weetjes

 

laatste nieuws;

 

Wedergeboorte

 


Amerikaanse astronomen hebben twee unieke sterren ontdekt. De twee hemellichamen zijn al overleden, maar staan zo dicht bij elkaar dat ze ooit samengaan en worden herboren als één nieuwe ster. Die reïncarnatie was nog nooit eerder ontdekt, heeft de universiteit Harvard bekendgemaakt.

De vondst verschijnt binnenkort in het wetenschapsblad Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. Beide ontdekte sterren hebben het materiaal in hun kern al opgebrand. Zulke gestorven sterren worden witte dwergen genoemd. Over ongeveer 37 miljoen jaar, voor ruimtebegrippen vrij snel, zal het duo fuseren. Daardoor zullen de reacties in de kern weer op gang komen en zal de nieuwgeboren ster als vanouds gaan schijnen, aldus de astronomen.

Het sterrenduo is SDSS J010657.39-100003.3 genoemd. Het koppel staat op een afstand van ongeveer 7800 lichtjaren in het sterrenbeeld Walvis. De afstand tussen de twee dode sterren is slechts 225.000 kilometer. Dat is minder dan de afstand van de aarde tot de maan. De twee draaien om elkaar heen met een snelheid van 1,6 miljoen kilometer per uur. Een omloop duurt daardoor maar 39 minuten

Bron ANP

 

 

Voorheen geheime Britse UFO stukken openbaar (+ video)

LONDEN - De Britse autoriteiten hebben donderdag een reeks officiële documenten over ongeïdentificeerde objecten (ufo's) vrijgegeven. De stukken, opgetekend in tientallen vervlogen jaren, waren geheim, maar ze zijn nu via het Nationaal Archief openbaar.

Britse UfoBritse ufo Een aantal gerapporteerde ufo's bleken later te verklaren door bijvoorbeeld meteoren brandend in de atmosfeer. Maar veel waarnemingen blijven onopgehelderd. Zo spreekt een memo uit 1997 bijvoorbeeld over een supersonische knal en het neerstorten van een vliegtuig in Noord-Engeland. De opgetrommelde politiemacht en de reddingswerkers konden echter nergens een wrak vinden.

Ook is er eind jaren negentig een driehoekige, zwarte ufo gezien boven het huis van een vooraanstaand lid van de oppositie. Onderzoek verschafte geen enkele duidelijkheid over deze waarneming. Wel stellen stukken van het Britse ministerie van Defensie dat alle geheimzinnige zaken die radars in de lucht signaleerden tijdens de Koude Oorlog, toestellen of objecten uit de Sovjet-Unie zijn geweest.

Bron: Telegraaf.nl

.... LEES en kijk MEER

 

 

Mysterie en mythen uit Wales

 

bron: Fortean Times

Terwijl Wales veel bergen en schapen heeft. Heeft ze ook een groot aandeel in geesten en spoken, UFO's en monsters? Zo beweert de Fortean Times, die een scherp oog houdt op de wereldwijde gekte.

 
 

Walesmythen

 

Zo beweert de Fortean Times, die een scherp oog houdt op de wereldwijde gekte.

Het tijdschrift noemt Wales "een van de meest spookachtige landen in de wereld" "vol van mysterie". "

De Wales Tourist Board's Heledd Llewelyn Parry, zei: "Ik weet zeker dat elke stad in Wales een verhaal heeft te vertellen over een spook, mythe of legende - en de Welsh zijn zo goed in het vertellen van die verhalen."

De Fortean Times noemt veel van het "paranormale", onverklaarde en bizarre gebeurtenissen die Wales heeft,om vanuit nieuwsgierigheid te willen zien. Er zijn traditionele historische legenden, zoals de feeën die materialiseerden in Castell Dinas Bran, met uitzicht op Llangollen.

 

 

Er zijn geen taboe gebieden en God heeft ons de middelen en de nieuwsgierigheid gegeven om de weidsheid van het te universum te onderzoeken

Ds Lionel Fanthorpe

Met Video clips opgenomen uit de 90's-C4-programma Fortean TV gehost door de vakkundige dominee Lionel Fanthorpe met inbegrip van een vakkundig verteld spookverhaal l!!

.... LEES en kijk MEER

 

Maart 2010. We hebben wederom een oproep voor onze dochter voor ons liggen. Je beslist niet voor jezelf, maar je beslist weer eens op de lange termijn voor je kind. In hoeverre uw kind hierin mee kan 'oordelen' ligt aan de ontwikkeling en inzicht van het kind zelf. Maar de beslissing ligt bij de ouder. Er zijn vele voor's en tegen's. Jaarlijks worden er weer velen gevaccineerd, met als info een beknopt foldertje. Sluit je je ogen, en neem je maar kwakkeloos aan wat er in het foldertje staat? Besluit je in de grote stroom mee te gaan? Wat is de grote stroom nu eigenlijk, kan je jezelf afvragen, want het lijkt dat steeds meer mensen elkaar gaan tegenspreken?. Volg niet de grote massa, met hun Blaatgedragingen, maar zoek zelf je eigen weg hierin, onderzoek deze wel, maar weet dat je je best doet, en veroordeel dan jezelf hier later niet op. Er moet gewoon een keuze worden gemaakt, je doet vervolgens je best....en dan is het goed!

___________________________________________________________

Baarmoederhalskanker preventie

‘Aan het licht brengen en onder ogen zien: de verzwegen kant van de farmaceutische industrie en (HPV)vaccinaties’
Laat uw kinderen informeren, niet injecteren!

griepprik

.... LEES MEER

 

Het kind in de tijdstunnel naar een nieuwe mensheid

  1. Het nieuwetijdskind heeft een hoge mate van Zintuiglijke Sensitiviteit die veel langer dan bij het gemiddelde kind open blijft. (Lang na het vijfde jaar)
    Elk kind wordt namelijk met een zekere mate aan Zintuiglijke Sensitiviteit geboren, dit is heel natuurlijk. Normaliter wordt deze aangeboren ‘innerlijke’ sensitiviteit heel gauw verwisseld voor het aanpassen aan de aardse omgeving en ‘uiterlijke’ communicatie. 
  2. Het nieuwetijdskind heeft een hoger dan gemiddelde tot zeer hoge intelligentie. Voorwaarde ook hierbij is dat het de ruimte en begeleiding van de ouders krijgt om deze ‘sensitiviteit’ te behouden en verder te ontplooien.
  3. Het nieuwetijdskind ontwikkelt al heel jong een uitzonderlijke taal - en uitdrukkingsvaardigheid. En vaak ook meerdere aspecten van bewustzijn en vaardigheid die de ouders steeds verbaasd doet staan.
  4. Aan deze verkorte lijst wil ik nog een kenmerk toevoegen, namelijk, het nieuwetijdskind is meestal een ‘huilbaby’ (protesteert de engel tegen dit onprettig aards leven?) en kan zelfs de hele peuterperiode ‘onvoorspelbaar’ blijven.
    Maar met een liefdevolle opvang en begeleiding van beide ouders, wordt het op een eigen manier een vrolijk kind en gaat een hoge mate van verantwoordelijkheid tonen naar ouders, gezin en omgeving toe. Dit zult u merken aan de vele weloverwogen initiatiefvoorstellen die het steeds op een heel verstandige manier ter overleg zal aanbieden. Vanaf heel jonge leeftijd..... MEER

 

   
   
   
  geplaatst op:
   
   
Wedergeboorte 11-05-2011
Geheime Britse informatie over UFO's 11-05-2010
Mysterie en mythen uit Wales 11-05-2010
Baarmoederhalskanker preventie 29-04-2010
Kind in de nieuwe tijdstunnel 20-12-2009
Redt Beschermengel een vrouw in de bus? 20-12-2009

 Voor afspraken bel of mail ons:

06 408 142 16

Teken Gastenboek

Gastenboek

 

HOME


Winworld ©


 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 


sterrenbeelden

 

Spritueel Forum