HOME:

 

 

Een 'beschermengel' in de bus, redt vrouw van dodelijke ziekte?

 

Geplaatst: 20 december, 2009


Een Spaanse vrouw bedankt haar ‘beschermengel’ die een zeldzame ziekte bij haar constateerde tijdens een busrit.

De Spaanse 55-jarige Montse Ventura zegt gewaarschuwd te zijn door een vrouw die tegenover haar zat in de bus, dat zij zou lijden aan Agromegalie. Dat is een ziekte die ontstaat als een hypofysegezwel veel groeihormonen produceert dat kan uitmonden in een buitenproportionele groei van lichaamsdelen zoals handen, voeten, neus, kaak en jukbeenderen.

Zij zegt zelf nooit eerder van deze ziekte te hebben gehoord, maar de vrouw gaf haar een briefje waarop stond dat zij twee klinische tests moest laten doen.

De vrouw voegde eraan toe dat ze snel naar de dokter moest gaan omdat de ziekte al in een ver stadium zou kunnen zijn.

Een maand later bezocht zij haar gynaecoloog voor haar jaarlijks onderzoek. Zij gaf het briefje aan hem en vroeg of deze tests extra aan het onderzoek konden worden toegevoegd.

De arts was verbaasd te zien wat er uit de tests kwam. Een aantal hormonale metingen waren abnormaal. Er moesten meer tests worden gedaan, waarna bleek dat zij inderdaad aan deze ziekte leed en moest worden geopereerd aan de tumor. Bij de operatie werd de kleine tumor succesvol verwijderd van haar hypofyse.

Nadat het verhaal in de kranten kwam verklaarde een 60-jarige endocrinoloog aan de Spaanse krant Vanguardia dat de vrouw in de bus haar ‘beschermengel’ moest zijn geweest.

De vrouw zegt zelf dat haar diagnose voortkwam uit de afwijkende vorm van de handen van Ventura. Ze wist niet zeker of het zo was, maar een spontane impuls zette haar aan om Ventura te waarschuwen.

Bron: Telegraph.co.uk

 

U kunt verder discussiëren op het FORUMVoor afspraken bel of mail ons:

06 408 142 16

Teken Gastenboek

Gastenboek

 

 


Winworld ©


 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

Nederland: sms WIN (spatie) CONSULT naar 3010 0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 


 

Spritueel Forum