Voorheen geheime Britse UFO stukken openbaar (+ video)

LONDEN - De Britse autoriteiten hebben donderdag een reeks officiële documenten over ongeïdentificeerde objecten (ufo's) vrijgegeven. De stukken, opgetekend in tientallen vervlogen jaren, waren geheim, maar ze zijn nu via het Nationaal Archief openbaar.

Brits Ufo Een aantal gerapporteerde ufo's bleken later te verklaren door bijvoorbeeld meteoren brandend in de atmosfeer. Maar veel waarnemingen blijven onopgehelderd. Zo spreekt een memo uit 1997 bijvoorbeeld over een supersonische knal en het neerstorten van een vliegtuig in Noord-Engeland. De opgetrommelde politiemacht en de reddingswerkers konden echter nergens een wrak vinden.

Ook is er eind jaren negentig een driehoekige, zwarte ufo gezien boven het huis van een vooraanstaand lid van de oppositie. Onderzoek verschafte geen enkele duidelijkheid over deze waarneming. Wel stellen stukken van het Britse ministerie van Defensie dat alle geheimzinnige zaken die radars in de lucht signaleerden tijdens de Koude Oorlog, toestellen of objecten uit de Sovjet-Unie zijn geweest.

Bron: Telegraaf.nl

 

Bekijk alle openbaar gemaakte Britse UFO-files van augustus 2010 op The National Archives

Video's

ABC News: Did Winston Churchill Order a UFO Cover-Up?

ITN News: Government release UFO witness drawings Video

Telegraph: Winston Churchill 'feared panic' over Second World War RAF incident

Lees ook:

bron: www.Niburu.nl

 

Spritueel Forum


Winworld ©


 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

sterrenbeelden

 


Teken Gastenboek

Gastenboek