Vision, platform voor intuitieve ontwikkeling
 
line decor
  
line decor
   


 
 


 


 
 
Jaarprognose 2010

Jaarhoroscoop 2010

 

De kijk op onszelf en de wereld verandert en verdiept zichzelf. Deze toon werd op Koninklijke wijze ook gezet door Hare Majesteit tijdens haar treffende kersttoespraak. De Koningin geeft de boodschap voorzichtig te zijn met te sterke individualisering en meer “wij” te zeggen in plaats van “ik”.

Kortom, de Koningin doet een oproep welke gaat om écht en wezenlijk contact. Meer aansluitend aan de universele wetten welke het jaar 2010 ons in vol ornaat verwarmen, kan bijna niet!


De planeet Jupiter vertegenwoordigt astrologisch de mens die meer wenst te leren begrijpen van de kosmische werking in ons eigen innerlijk. Jupiter geeft de kracht van persoonlijke groei en verruiming. Op 18 januari om 02.12 uur Greenwichtijd stapt deze weldoener het teken Vissen in. Belangen van anderen centraal stellen boven dat van onszelf worden als warme broodjes gebakken. Dit komt omdat grenzen vervagen en wij een sterker, sociaal-maatschappelijk gevoel ontwikkelen. Hier is natuurlijk niets mis mee, zolang het juiste evenwicht maar bewaard blijft! De juiste hoeveelheid ingrediënten van zelfopoffering en persoonlijke grenzen stellen, is een uitdaging. Dit geldt zeker voor de personen onder ons, die bijzonder enthousiast zijn in hulpvaardigheid.


Dit wordt op verantwoordelijke wijze onderbouwd door de planeet Saturnus in het teken Weegschaal. Onze aandacht is gericht naar de ander met de belangrijke boodschap: wat is harmonie voor onszelf en waar worden wij gelukkig van? Een echte nadenker, welke met regelmaat van de klok voorbijkomt. Het thema relaties, vriendschappelijk, liefde of compagnonschap is een thema waar hard in gewerkt wordt.

Een prachtige bijkomstigheid is dat ons verlangen gericht wordt naar alles wat ons leven kleur, rust en harmonie geeft. Luxe, kleur en creativiteit waar bewuster mee wordt omgegaan.


Jupiter heeft een weldadige invloed en laat ons verder kennis maken met eigen kennis en hierop durven en leren vertrouwen! Het is het spirituele teken Vissen welke ons rijkelijk de mogelijkheid geeft om verder kennis te maken met bovennatuurlijke onderwerpen. Voor zover deze (boven)natuurlijk zijn! Grenzen vervagen en inspirerende invloeden welke voor velen nog “achter de sluiers” zich verschuilen, krijgen alle mogelijkheid om liefdevol tevoorschijn te komen. Mysterieuze taferelen en ontdekkingen in onszelf en in de buitenwereld prikkelen nieuwsgierigheid en nodigen zelfs de meest nuchtere persoonlijkheden uit om op avontuur te gaan.

Kortom, het jaar 2010 werkt bijzonder ondersteunend op het gebied van persoonlijke ideeën en idealen en vergroot het bewustzijn! Wat echter belangrijk blijft, is dat wij met onze beide voeten in de kleigrond blijven staan en een kritische blik bewaren op onszelf.

Als het lukt om hier bewust op af te stemmen ligt er een nieuwe belofte in het verschiet als het voorjaar vordert.


Jupiter stapt namelijk op 6 juni voor een korte periode het daadkrachtige teken Ram in. Wij krijgen tot 10 september 2010 alle mogelijkheid om ons persoonlijke en zakelijke leven met nieuwe stappen te verrijken. Ontdekkingen waar ons doel ligt en waartoe wij in staat zijn, wordt volledig ondersteund. Er is meer zelfvertrouwen en nieuwe ervaringen opdoen, nodigen ons uit. Maak hier gebruik van! Een goede voorbereiding tijdens de start van dit jaar door bijvoorbeeld rustmomenten als meditaties, yoga en heerlijk vertoeven in de natuur, helpen prima mee om af te stemmen op eigen kennis en de wereld om ons heen. Regelmatige een break is een must!

Na deze periode stappen wij met z’n allen weer goedgemutst de wereld van magie in om de ontdekkingsreis tussen Hemel en Aarde te vervolgen.


Tegelijkertijd is het de gekantelde planeet Uranus welke op revolutionaire wijze naadloos aansluit. Onverwachte ontdekkingen en verlangen naar radicale veranderingen laten starre en vastgeroeste structuren vervagen en werken enorm verfrissend. Dit vaak op onverbloemde wijze. Extremiteiten en religie kunnen behoorlijk verhit raken en de nieuwsberichten behoorlijk bezighouden. Het snel warmlopen voor alles wat vernieuwend en bovennatuurlijk is, wordt vooral van

28 mei tot en met 14 augustus 2010 kloktijd 01.60 uur interessant. Daarna keert het tij en ontstaat er rustiger vaarwater!


Het karakter van de kleine planeet Pluto in het aardse en serieuze teken Steenbok werkt langzaam maar zeker en blijft voldoende ambitie bieden om te blijven timmeren aan de weg. Zowel op persoonlijk vlak als op maatschappelijke terrein wordt nieuw levenswerk neergezet en oude afgebroken.


Wonderen bestaan, maar pas als sluiers voor onszelf verdwijnen, worden wonderen zichtbaar!


Astrologe Sandra Jansen van Galen

 


 


 

 

 

 


 
 


WIN een consult van WinWorld (30 minuten)


sms WIN (spatie) CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

BEWUSTWORDING

Verschillende onderwerpen
van wetenschap, ufo's, gezondheid t/m spiritualeit

 

 

 
 
 
   

webdesign by Winworld ©