Even voorstellen    
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
Wie is Sita van der Zwaag

De kunstenares Sita van der Zwaag is geboren in Dokkum. En opgegroeid in Sneek. Daarna heeft zij zich op vele plaatsen gesetteld in Nederland, en nu in Zutphen. Ze is werkzaam op velerlei gebieden waarin spiritualiteit centraal staat.

Met de praktijk Winworld, Paranormaal Platform is ze meer dan 20 jaar actief. Waaronder het geven van opleidingen, workshops, coaching en jarenlang live te zien in tv-programma's zoals Astro-tv van NET5 / SBS6.
Interview bij tv de Graafschap, radio en week/maandbladen. Al vanaf haar jongste jaren hielden kunst en spiritualiteit haar bezig.


Sinds 1999 heeft ze haar kunstvorm volledig omgegooid daar zij vanaf dat moment halfzijdig verlamd raakte en in een rolstoel terecht is gekomen.
Haar nieuwe kunst vind haar oorsprong in fotografie, schilderkunst en moderne digitale technieken, die op unieke wijze zijn omgezet op canvasdoeken, waardoor haar werk een zeer authentieke en hypermoderne kunststroom is geworden. Spiritualiteit, individualiteit, kunstgeschiedenis en de belichting van de kern van de mens staan centraal en gemixt met symbolieken in haar werk. Het werk van Sita van der Zwaag werkt ook zeer motiverend bij mensen met een lichamelijke beperking, doordat zij heeft laten zien dat als je werkelijk een doelstelling en passie hebt in je leven, deze op welke manier dan ook weer naar voren kunt krijgen.
Sita is grotendeels een autodidactische kunstenares. Op haar pad heeft ze lessen mogen krijgen van een leraar van de Minerva academie uit Groningen en van een leraar van de A.K.I. academie voor kunst en industriële vormgeving te Enschede die haar benaderd en persoonlijk gecoacht heeft.
Door het kostbare contact met andere kunstenaars, hun kijk op de passie voor de kunst en leven geeft nog een bredere groei en animo.

 

 

 

 

 

b_68

B_67

 

   
webdesign by Winworld ©