WinWorld


>>>HOME<<<

 

 

Webwinkel

Extra

Kijk ook eens wat zilverwater voor u kan doen.

Flesje 200 ml: € 6,- + € 7,50 verzendkosten

Bij afname van 4 flesjes 200 ml € 24,- + € 7,50 verzendkosten + 200 ml gratis (geleverd in 1 plastic literfles)

2 liter € 45,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 2 plastic literflessen)

3 liter € 60,- + € 7,50 verzendkosten (geleverd in 3 plastic literflessen)

 

>>>HIER<<<

Te bestellen bij info@winworld.nl

 

Op het forum vindt u ook een aantal gebruikers met hun ervaringen met het Zilverwater

 


WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

Nederland:
sms WIN (spatie) CONSULT naar 3010
0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)


 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

------------------------

Yvo en Sia

 


Teken Gastenboek

Gastenboek
 

 

 

Routebeschrijving

Contact en Routebeschrijving

Vanuit Nijmegen-Arnhem-Dieren
Na Dieren volgt u de provinciale weg (N348). Als u deze weg blijft volgen komt u over de nieuwe IJsselbrug Zutphen binnen. Zodra u over de brug bent, neemt u de afslag Zutphen. U gaat vervolgens op de rotonde linksaf naar Zutphen/Warnsveld. Kort daarop komt nog een rotonde. Daar gaat u rechtdoor en blijft zo op de N348. U rijdt langs het ziekenhuis en gaat bij de tweede stoplichten rechtsaf de Draaiomsdreef in. Op de rotonde neemt u de eerste rechts de Ooyerdreef. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Dan 1e afslag links de Klooster. Daarna rechts de Lammerhof.  Sla rechtsaf de Sint Anthoniehof in, dan nogmaals rechtsaf en daarna links. Aan het einde links Ziet u Sint Anthoniehof 43.

 

Vanuit Doetinchem-Doesburg
U komt Zutphen binnen via de N348. Bij beide rotondes gaat u rechtdoor en blijft zo op de N348. U komt langs het ziekenhuis en gaat bij de tweede stoplichten rechtsaf de Draaiomsdreef in. Op de rotonde neemt u de eerste rechts de Ooyerdreef. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Dan 1e afslag links de Klooster. Daarna rechts de Lammerhof.  Sla rechtsaf de Sint Anthoniehof in, dan nogmaals rechtsaf en daarna links. Aan het einde links Ziet u Sint Anthoniehof 43.

 

Vanuit Deventer
Nadat u het Twentekanaal bij Eefde bent overgegaan, komt u bij een stoplicht. U gaat linksaf (N348) en volgt deze wat bochtige weg. Bij het vijfde stoplicht (tweede stoplicht is een oversteekplaats) gaat u linksaf de Draaiomsdreef in. Volg de Draaiomsdreef. Op de rotonde neemt u de eerste rechts de Ooyerdreef. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Dan 1e afslag links de Klooster. Daarna rechts de Lammerhof.
Sla rechtsaf de Sint Anthoniehof in, dan nogmaals rechtsaf en daarna links. Aan het einde links Ziet u Sint Anthoniehof 43.

Winworld Paranormaal Platform

Sint Anthoniehof 43

7232 EA  WARNSVELD

M: 06  408 142 16

 info@winworld.nl

consult@winworld.nl